Site Logo

Recep Aydemİr:''Devreyİ galİbİyetle kapatmak İstİyoruz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktör Recep Aydemir, Silivrispor’u deplasmanda mağlup ederek devreyi galibiyetle bitirmek istediklerini ifade etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, hafta sonu oynayacakları Silivrispor maçını kazanarak galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Hedef Ligi zirveye yakın bitirmek. Hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadyumunda sürdüren Mavi- Beyazlılar Devreyi Galibiyetle kapatmak isitiyor.

Konu hakkında Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu dile getirerek, Alt sıradan tehlikeden bir an önce uzaklaşıp, üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Aldığımız sonuçlar bizi inişli çıkışlı bir duruma soktu. Son olarak kendi evimizde aldığımız sonuç bizleri tekrar çıkışa geçirdi. Bu çıkışımızı sürdürmek Ligin son maçındaki maçı kazanarak ilk devreyi üst sıralarda kapatmak istiyoruz.

“KOŞAN VE MÜCADELE EDEN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Daha önce de belirttiğimiz gibi hedefimiz, 2.lige yükselmek. Bunun için, çok koşan, mücadele eden ve kazanmak için son saniyeye kadar savaşan bir takım olacağız diyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Eksiklerimizi de çalışarak gidereceğiz. Koşan ve mücadele eden bir ekip olacağız. Ligde koşan ve mücadele etmeyen takımlar iş yapmıyor. Bu yüzden koşan ve mücadele eden bir ekip olmalıyız. Tabi ki kaliteli bir kadromuz var. Ancak buna mücadeleyi de eklememiz gerekiyor. Bunun için çalışacağız. Önümüzdeki maçı da kazanıp devreyi üst sıralarda tamamlamak istiyoruz. Devre arasında da iyi kamp geçirip 2. Yarıda hedefimize ulaşmak istiyoruz” dedi.