Site Logo

TaraftarlarIn SabrI TaŞtI!

Kahramanmaraşspor’un Ligin 15. Haftasında karşılaştığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında son 5 dakikada 2 gol yemesi taraftarın tepkisini çekti.

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un deplasman da 1-0 galipken 2-1 mağlup olduğu zorlu maçta muhteşem bir coşku vardı. Otobüsler ve özel araçlarıyla Gaziantep’e akın eden kırmızı-beyaz aşıkları takımları için Kamil Ocak Stadyumunu, 12 Şubat Stadyumuna çevirdiler. Hem protokol tribününde hem de taraftar bazında Kahramanmaraşspor’lular rakibine karşı ezici bir üstünlük sağladı. 1-0 üstün durumdayken maçı son 3 dakika da kaybeden Kahramanmaraşspor’un taraftarları deplasmanı Kahramanmaraş’a çevirmelerine rağmen mağlubiyetin üzüntüsü ile şehre geri döndüler. Kısacası maçın yıldızı ve alkışını Kahramanmaraşspor taraftarları aldı.

‘İSTİFA’ SESLERİ YÜKSELDİ

Kahramanmaraşspor Kulübünün yönetimine ilk kez protesto eden ve "Yönetim istifa" şeklinde tezahürat yapan tribünler, futbolcular aleyhine ve Takımın yeni Teknik Patronu Orhan Şerit lehine de bağırdı. Alınan başarısız sonuçlara bir yenisi daha eklenince tribünler ikinci golden sonra 'Yönetime uzun süre istifa' tezahüratı yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Lig mücadelesinde ilk yarıyı 0-1 üstün tamamlayan Kahramanmaraşspor karşılaşmanın 86. dakikası ve 89. dakikasında 2 gol yemesi ile taraftarların protestolarına yol açtı. Futbolcuları da ıslıklayarak ve yuhlayarak protesto eden tribünler, ayrıca "Sabrımız taşıyor adam gibi oynayın" diye tezahürat yaptılar. Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda Soğuğa rağmen alınan yenilgiyle kahrolan taraftarlar tepkilerini stattan çıktıktan sonra sosyal medyada ortaya koydular.

ERSEL’İN BÜYÜK HATASI MAĞLUBİYETİ GETİRDİ

PTT 1. Ligdeki temsilcimiz  Kahramanmaraşspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un konuğu oldu. Hafta içerisinde Ziraat Türkiye Kupasında Galatasaray’a ecel terleri döktüren Gaziantep ekibine karşı oynayan Kahramanmaraşspor 85. dakikaya kadar 1-0 götürdüğü maçı son 5 dakikada arka arkaya yediği 2 golle 2-1 mağlup oldu. 24. dakikada İzu Azuka'nın attığı golle 1-0 öne geçen Kahramanmaraşspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu futbolcular Serdar Deliktaş'ın 86. dakikada ve 89. dakikada Oussou Konan'ın attığı gollerle 2-1 mağlup oldu. 85. dakikaya kadar 3 puan sevincini yaşamaya hazırlanan Kahramanmaraşspor taraftarı yenilen 2 gol ve alınan mağlubiyetle hayal kırıklığına uğradı. Karşılaşmanın 85. Dakikasına kadar iyi futbolu ile göz kamaştıran Kahramanmaraşspor Kendi kalesinin önünde Ersel Çetinkaya çıktığı topu kontrol edemeyerek önüne düşürmesi rakibinde bu pozisyondan yaralanması durumu eşitleyerek ev sahibine galibiyet hırsı kazandırdı. 2. Golde ise kaleyi terk ederek rakibin üzerine çıkan Ersel rakibe boş kaleye gol attırarak rakibin galibiyet sevincine neden oldu. Aldığı bu mağlubiyetle lig sıralamasında yükselme şansını yitiren Kahramanmaraşspor 7 puanda kaldı ve ligin son sırasına yerleşti.

SAHİPSİZ ŞEHRİN, TALİHSİZ TAKIMI

Kahramanmaraşspor, yalnız kaldığı lig macerasını tek başına yıkık, dökük götürüyor. Kırmızı-Beyazlılar yeniden ligin dibine demir attı.

44 yıllık koca çınar yavaş yavaş erimeye devam ediyor. Ligin ilk yarısının bitimine sadece üç hafta kaldı ama Kahramanmaraşspor şuana kadar sadece 1 galibiyet alabildi. Ligin ilk yarısı bitmeden sadece 7 puan toplayabilen kırmızı-beyazlılar için otoriteler kesin düştü yorumu yapıyor. Dev takımların büyük bütçelerle yarıştığı PTT 1. Ligde sezon başından bu yana 4 hoca değiştiren, yabancıları geç geldiği için yeterli verimi alamayan, yaşanan talihsiz sakatlıklar ve hakem hatalarının yanında yaşadığı mali krizden dolayı da yıpranan Kahramanmaraşspor, kıpırdanmaya çalıştığı son haftalarda kötü talihini yenemiyor. Her türlü olumsuzluğa rağmen büyük bir taraftar kitlesini arkasına alan temsilcimizin bulunduğu kötü durumdan kurtulması için mutlaka destek alması gerekiyor. Devre arası transferde eksiklerini giderip ikinci devre büyük bir sıçrayış hedefleyen yönetim kurulu çözüm yolları aramaya devam ediyor.