Site Logo

Orhan Şerİt:''Mücadelemİzİ Devam EttİreceĞİz''

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit ise son dakikada gelen 2 golle mağlup olmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, "Tabi bizim için alınacak her puanın çok önemli olan maçlar oynuyoruz. Tabi gönlümüz 3 puandan yanaydı. Bu maçı kazanabilecek mücadeleyi de ortaya koyduk. İkinci yarı rakibimiz üstün oynamasına rağmen iyi bir savunma yaptık. Ama talihsiz iki pozisyon kalecimiz açısından ve kalemizde 2 gol gördük. Mutlaka bunun altından kalkabilecek bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Gittikçe olgunlaşıyoruz ve iyi bir mücadele ortaya koyuyoruz. Dolayısıyla mücadelemizi devam ettireceğiz. Tabi buradan en kötü 1 puanla ayrılsaydık moral ve motivasyon olarak daha iyi olacaktık" dedi. 

Kahramanmaraşsporlu Cumhur ise mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "85. dakikaya kadar 1-0 öndesiniz ve 5 dakikada 2 gol yiyorsunuz. Bu gerçekten çok üzüntü verici bir durum. İkinci yarı rakibimiz daha iyi oynadı ama biz de skoru korumaya çalıştık. Bundan sonraki maçlarda en iyi sonuçları almaya çalışacağız" şeklinde konuştu. 

Kahramanmaraşsporlu oyuncu Gökhan da üzüntülerini dile getirerek, "Buraya puan ya da puanlar için gelmiştik. Maç istediğimiz gibi gidiyordu takii 85. dakikaya kadar. O dakikadan sonra çok kötü 2 gol yedik. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Bundan sonra önümüze bakacağız ve ligde kalmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız. İnşallah ligde kalırız" diye konuştu.