Site Logo

Recep Aydemİr:''ŞampİyonluĞa AdIm AdIm YaklaŞIyoruz''

Evimizdeki son maç olması itibari ile artı Puan cetvelimizdeki puanımız itibari ile çok önemli bir maç oynadık diyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, “Çok iyi bir galibiyet aldık. Oyuncularım özellikle 2. Yarıda gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum. İkinci yarıda gösterdikleri oyun anlayışından arzudan istekten dolayı kutluyorum. Taraftarlarımız bu soğuk havada tribünlerdeki yerini alarak bizleri desteklediler hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Çok önemli bir galibiyet aldık, üstte kalmak adına bizim açımızdan çok önemliydi. Belki de onun gerginliği ile oyuncularım ilk yarıda gerekli performans seviyesine ulaşamadılar, öyle düşünüyorum ama 2. Yarıdaki oyun anlayışımızla, mücadelemizle, devamlılığımızla gollerle her şey çok güzeldi, tekrar onları kutluyorum. İnşallah Başkanın söylediği gibi arayı çok iyi değerlendirip gerekli gördüğümüz takviyeleri de yaparak daha iyi bir Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor hedefine emin adımlarla ulaşamaya çalışan, ulaşacak olan bir Belediyespor inşallah sizlere izlettireceğiz” dedi.

“BU GRUBUN EN İYİ TAKIMIYIZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un bu Grubun en iyi takımı olduğunu savunana Tecrübeli Hoca Aydemir, “Ben her zaman söylediğim Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu grubun en iyi takımıdır. Bu söylemimin hala arkasındayım ve iddialıyım. Eksiklerimiz var, sezon başında çok büyük şansızlıklar yaşadık, kısmetsizlikler yaşadık. Bunların hiçbir zaman arkasına sığınmadık. Bunlar bir bahane değil ama maalesef bunlar oldu. Ama inşallah 2. Yarıdaki eksiklerimizi de gidererek takımımızı arzuladığımız, istediğimiz yere getireceğimize yürekten inanıyorum. Oyuncularıma da her zaman söylediğim çok güveniyorum bu noktada. Yönetim kurulumuza da ve Belediye Başkanımız Mustafa Poyraz’a da ilk yarıda gösterdiği ilgi alaka ve destekten ötürü çok teşekkür ediyorum” dedi.

“ERKEN GOLÜ BULMAK BİZİ SİTRESE SOKUYOR”

Bizim açımızdan puansal anlamda çok önemli bir maçtı. Üste kalmak adına 2. Yarıdaki hedeflerimize ulaşmak için çok önemli 3 puanın çok önemli olduğu bir maçtı diyen Aydemir, “Tabi bu ister istemez bütün çabamıza rağmen oyuncularımızı birazcık sitrese soktu. Tabi golü erken bulduk. Arkasından iyi pozisyonlarda yakaladık ama maalesef dediğim gibi o skoru koruma telaşı ilk yarıda başladı. Devre arasındaki uyarılarımızla oyuncularımızda zaten dediğim gibi daha çok gayretle çok çaba sarf ederek çok güzel işler çıkardılar. İkinci yarıda seyircilerimize de güzel seyir zevki verdiğini düşünüyorum. 2. Yarıdaki oyundan çok memnunum” ifadelerini kullandı