Site Logo

Mustafa Semercİ:''RotamIz Şampİyonluk''

Kendi sahalarında oynanılan Derince Belediyespor maçın ardından yapılan basın toplantısında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, zorlu bir maçı kazanmanın haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek, rotalarının Şampiyonluk olduğunu söyledi.

Sezon başında Takımı Şampiyonluk üzerine kurduklarını ve bir takım talihsizliklerle grupta inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini ifade eden Başkan Semerci, “Bu hafta ilk yarıyı bitirmemize 1 hafta kala Derince Belediyespor’u ağırladık. Bu güne kadar oynadığımız maçlarda şanssızlıklar bir türlü peşimizi bırakmadı. Sakatlıklar kart cezalıları dolayısıyla da istenilen performansı futbolcularımız gösteremedi. Buda puan kayıp etmemize vesile oldu. Bu hafta içerisinde yaptığımız değerlendirmede arkadaşlarımızda bu maçın ehemmiyetli bir maç olduğu bu maçın bizim açımızdan dönüm maçı olacağı, çok önemli olduğu konuşmalarını yaptık. Teknik heyetimiz, futbolcularımız bu maçı almaya hazırlardı. O heyecanı hafta içerisinde görmüştük çünkü gözlerinde. Bu heyecan ve şevk sahaya yansıdı. Dolayısıyla da Derince’yi 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardık” dedi.

“İNŞALLAH BU BİZİM BUNDAN SONRAKİ ÇIKIŞ NOKTAMIZ OLUR”

Ligde aldıkları sonuçlarla her takımın birbirini yenebileceklerini ifade eden Semerci, “Önümüzde Silivri maçı var. Deplasmanda oynayacağımız Silivri maçını da kazasız belasız atlattığımızda istenilen performansı ilk yarı için sergilemiş olacağız. Bu arada Soğuk havaya rağmen bizim maçımıza gelen 12 adamımız bizi yalnız bırakmadılar biz onların her zaman desteğini yanımızda hissettik. Onlara çok teşekkür ediyorum. Onlar yanımızda olduğu sürece biz onlara layık olmaya çalışacağımıza inanıyorum. İlk yarının sonunda hocamızın gerekli gördüğü yerlere transferlerimizi yaparak güzel bir kamp dönemiyle sezonun ikinci yarısına hazırlanacağız” dedi.

“BİZ HER ZAMAN BİRİNCİLİĞE TALİBİMİZ”

Profesyonel Lige çıktıklarından bu yana Ligde azimli bir şekilde çalıştıklarını ve her zaman İddialı bir takım kurduklarını ifade eden Semerci; Biz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak birinciliğe talibiz. İkinci olmak istemiyoruz. Biz hedefi olan bir kulübüz ve hedefimizden kopmadan Şampiyonluk için mücadele edeceğiz. İkinci yarıya Hocamızın da gerekli gördüğü yerlere takviyeler yaparak iyi bir kamp dönemi ve çalışmalar çerçevesinde ulaşacağımız Şampiyonluk hedefine ümit ediyorum. Çünkü bu takım gruptaki en iyi takımlardan bir tanesi şuanda bulunduğumuz konum aslında layık olduğumuz bir konum değil, buna inanıyorum. Teknik heyetimiz, futbolcularımız, yönetimimiz hepimiz Mayıs Ayında inşallah şampiyonluğa odaklanmış durumdayız. Bunun içinde elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.    

“A.Ş. STATÜSÜNE KAVUŞTUK”

Profesyonel ligde bütün takımların Prosedür gereği A.Ş. olacağına vurgu yapan Semerci, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’umuz Prosedür gereği Anonim şirket oldu ve ikinci yarıya A.Ş. olarak başlayacağız. Şuanda Resmi olarak Federasyona başvuru yapmadık ama 2. Yarı A.Ş. olarak sahaya çıkacağız” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR KAHRAMANMARAŞ İÇİN BİR ŞANSTIR”

Kahramanmaraş’ın Büyükşehir olması ile Kahramanmaraş’ın Sportif faaliyetinin artacağını sözlerine ekleyen Başkan Semerci, “Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasının ardından iki ilçemiz kurulacak ve onların da belediye takımları olacak. Ben neden bir Trabzon olmayalım diye düşünüyorum. Bir tarafta Kahramanmaraşspor, bir tarafta biz ve diğer belediyelerimizin takımlarıyla sporda güzel gelişmeler olacağına inanıyorum” dedi.