Site Logo

Edeler Grubundan Beledİyespor tesİslerİne baskIn!

Kahramanmaraş'ın en etkin  taraftar grubu  olan Edeler Grubu gece yarısı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor tesislerine şok bir baskın yaptı.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Derince Belediyespor maçı öncesi  sıcak saatler yaşandı.  Edeler Grubu üyeleri Edeler Grubu Taraftar Derneğinde Toplanarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’lu oyuncuların kaldığı Kahramanmaraş  Büyükşehir Belediyespor  Tesislerine gitti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporlu oyuncular Derince Belediyespor  maçı öncesi kamptayken tesislerde bir an da tezahürat sesleri duyulmaya başlandı. Meşaleler yakarak ve Tezahüratlar eşliğinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’lu oyuncuları kaldıkları odalardan tesis bahçesine çağıran Mavi Fırtına sevdalıları oyunculardan Derince Belediyespor maçı için galibiyet sözü aldı.

Edeler Grubu Tribün Lideri Ali Erbilir burada futbolculara yönelik yaptığı konuşmasında “Bizler hayatımızı bu uğurda adamış insanlarız. Yıllardır Kahramanmaraş’ı temsil eden takımlarımızın peşindeyiz. Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesporumuza her zaman tribünlerde 12. Adam olarak destek verdik ve vermeye de devam ediyoruz. Geçen sene Playoff maçlarında kapısından döndüğümüz 2. Lige bu sene sizlerin çabalarıyla çıkacağımıza inanıyoruz. Sizler sahada mücadele verirken bizde tribünlerde size destek vereceğiz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor adına konuşan takım kaptanı Edip Saruhan ise “Öncelikle buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ederiz.Bizler her maçta sahaya galibiyet için çıkıyoruz. Yarın elimizden gelen bütün gayreti gösterip sizlere galibiyet hediye etmek istiyoruz. Galibiyet için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Derince Belediyespor karşısında alacağımız galibiyeti siz taraftarlarımıza armağan edeceğiz’’ dedi.

Haber: Halil GEYİK