Site Logo

Mustafa Semercİ: ''ArtIk Puan Kaybetme Lüksümüz Yok''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Takımdaki ışıktan umutlu olduğunu ifade ederek Hedeften kopmayarak şampiyonluğa uzanacaklarını ifade etti.

Başkan Semerci Gazeteci İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada Takımdan umutlu olduğunu dile getirerek şu ifadeleri kullandı; “İlk yarıda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor istenileni veremedi. Bir takım aksilikler oldu, cezalılar oldu, sakatlıklar oldu. Türkiye de en fazla sarı kart, kırmızı kart gören takım haline geldik. Bununda bize negatif yansımaları çok oldu maalesef. Özellikle evimizde istenilen performansı gösteremedik. Geçen hafta İstanbul da oynadığımız maçta da Fatih Karagümrük maçında da Ligde en çok gol yediğimiz maç oldu, yaptığımız müsabakalar içerisinde. Hafta içerisinde futbolcu arkadaşlarımız ve Teknik ekiple istişareler yaptık, toplantılar düzenledik. Futbolcularımız kendi aralarında toplantılar düzenledi. Bu toplantılar ile bize gelen mesaj ile biz kendimize dersler çıkardık. Ligin ilk yarısını en iyi puanla bitirmek istiyoruz. Telafisi olmayacak olan maçlarda alabileceğimiz maksimum puanları alarak ligin ikinci yarısında daha iyi bir Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor taraftarımıza izlettirmek istiyoruz. Bu takım 2 yarıda şampiyonluğu kovalayacaktır. Ben umutluyum ve takımıma güveniyorum” dedi.

“ARTIK PUAN KAYIP ETME LÜKSÜMÜZ YOK”

Ligde kalan maçların final niteliğinde olduğunu ifade eden Başkan Semerci, “Çünkü biz hedefi olan bir takımız. Bize yakışan sonuç bu değil, bu haftadan itibaren çıkışa geçmek istiyoruz. Taraftarlarımız yeter ki bizi desteklemeye devam etsinler, gelsinler. Onlara bu hafta çok güzel bir maç seyrettireceğiz. Futbolcularımızdan bunun sözünü aldık. Ben buradan tüm Kahramanmaraşlı taraftarlarımızı bizi derince maçında yalnız bırakmamasını istiyoruz. Daha sonrada Silivri maçı ile sezonun ilk yarısını kapatacağız. İyi bir kamp döneminden sonrada ikinci yarıya gerekli yerlere yapılacak transferlerle birlikte hedefe ulaşacağız diye düşünüyorum. Artık Puan kaybına son vermeliyiz. Puan kaybetme lüksümüz yok. Çünkü mutlu sona ulaşmamız için başka hiçbir neden yok. Geçen yıl kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu yıl ikinci yarı çok ciddi bir çalışma ile getireceğimize inanıyorum. Taraftarlarımızın, Basın camiamızın da bizim arkamızda olduğunu biliyoruz. Onların desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Özellikle Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği gece gündüz bizi her zaman yanımızdalar, destekliyorlar sağ olsunlar. Ben Ligde ikinci yarı daha güzel şeyler olacağına inanıyorum ama bu hafta bir çıkış yakalayacak takım ben buna inanıyorum. Futbolcularıma güveniyorum. İnşallah Pazar gününü iyi geçirmek isteyen vatandaşlarımız bu maçta gelsinler bizi desteklesinler. Mutlu bir şekilde evlerine döneceklerini şimdi den taahhüt ediyorum. Futbolcularımız, teknik ekibimiz, yöneticilerimiz, buna hazır, taraftarlarımızda buna hazır olsun” dedi.

“2. YARI HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK”

Ligde 3 puanın çok değerli olduğunu ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci,”Ligde 1 maçı aldın mı lider takipçisi, kayıp ettin mi 8-9 sıraya yerleşiyorsun. Yani takımlar arasında fazla bir puan farkı yok. Takım içerisinde yaşanan bazı sıkıntılara rağmen ligin ilk yarısında iyi puan topladık. İkinci yarıdan umutluyum. İnşallah iyi şeyler yaşayacağız. İddiamız devam ediyor. İyi bir puana sahip olduğumuz görüşündeyim. Özellikle son dönemlerde büyük sıkıntılar yaşandı. Bu sıkıntılar göz önüne getirildiğinde bence genel olarak iyi puan topladığımızı düşünüyorum. İnşallah iyi şeyler olacaktır. Biz ikinci yarıdan umutluyuz. İyi bir kadromuz var. Bu takımın alt yapısından yetişen iyi gençleri var. Bir yandan hem bugünümüzü hem de geleceğimizi düşünüyoruz. Takım ilerisi için umut veriyor" dedi.

“NOKTA TRANSFERLER YAPACAĞIZ”

Devre arasında 'Yapacağımız nokta transferlerle güçlü bir kadro oluşturmayı hedefliyoruz diyen Başkan Semerci, “Devre arasında nokta transferler yapmak istiyoruz. Bize uygun olan nokta transferleri yapıp ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Yapacağımız Transferler doğrultusunda Kamp ile takımı yeniden lige motive edip geçen sezon kıl payı kaçırdığımız şampiyonluğu bu sezon elde edip adımızı 2. Lige yazdıracağız” dedi.