Site Logo

Recep Aydemİr:''Önemlİ Bİr Galİbİyet AldIk''

Ligin 14. Hafta karşılaşmasında Tekirova Belediyespor’u mağlup Eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Recep Aydemir, Alınan galibiyetle yeniden bir hava yakaladıklarını ifade etti.

Alınan galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Aydemir, “Oyuncularım motivasyonla alakalı tabi iki haftadır kaybediyorduk. Özellikle Trabzon’da çok şanssız bir maç oynadık. 10’a 11 oynadığımız maçın tamamını çok iyi oynayarak kaybettik. Özellikle içerde kaybettiğimiz puanlan bizi çok olumsuz etkiledi, moral ve motivasyon olarak. Ama buna rağmen bu maç bizim için çok önemliydi. Dönüm noktası sayılıyordu. Yukarıdan kopmamamız gerekiyordu. İnşallah ikinci yarıya sakatlarımızın dönmesiyle beraber yukarda istediğimiz takım kurgusuyla birlikte yukarıda kalmak bizim için çok önemli. Maç o yüzden çok önem taşıyordu. Puanlama açısından önemliydi, dolayısıyla oyucularımı ikinci yarıda gösterdikleri mücadeleden dolayı kazanma azminden dolayı onları kutluyorum yürekli olduklarından dolayı kutluyorum. Çok önemli bir galibiyet elde ettiğimizi düşünüyorum. İnşallah kalan üç maçıda iyi bir şekilde değerlendirip yukardan kopmadan inşallah tam takım olduktan sonra ki süreçte eksikliklerimizi tamamladıktan sonra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu grubun en iyi takımı olacaktır. Bunu bende çok iddialı bir şekilde söylüyorum. İnşallah zamanla hepimiz göreceğiz” dedi.

 

HEDEF 3’TE 3 YAPIP ZİRVEDEN KOPMAMAK

Ligde kalan 3 maçı da kayıpsız kapatmak istediklerini ifade eden Aydemir, “Kalan üç maçımızın iki tanesini özellikle bizim takımızın iyi sahada daha iyi oynayacağını düşünüyorum suni çim tabi iyi saha değil belki ama zeminin topun sekmesi açısından ayağa oynayan bir takımız, teknik kapasitesi yüksek bir takımız bu maçların daha iyi geçeceğini düşünüyorum. İnşallah yanılmam. İkinci yarıdaki oyun motivasyonumuz ilk yarıya göre çok iyiydi, golün de erken gelmesi bizi daha çok olumlu yönde etkiledi. Oyun tempomuzun artmasını sağladı. Aslında gerçekten içerde golü bulduktan sonra rahatlayamadık. Haftalardır Adliye maçı oynadığımız en şanssız maçlar bir tanesiydi. Bu günkü galibiyet inşallah başlangıç olur” ifadesini kullandı. 

Haber: Halil GEYİK