Site Logo

Mustafa Semercİ:''Kendİ Evİmİzde Galİp GeldİĞİmİz İçİn Mutluyuz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, Tekirova Belediyespor karşısında alınan galibiyetin çok önemli olduğunu ifade ederek evdeki şanssızlığımızı kırdık” dedi. 

Uzun zamandır kendi sahamızda seyircilerimize skor olarak bir galibiyet tattıramadık diyen Semerci; “Belediye Bingöl maçı hariç, evimizde Uzun zamandır Galibiyet alamıyorduk. Buda bizde bir psikolojik bir etki yaptı.  Deplasmanda aldığımız puanları maalesef evimizde kaybettik. Bugün grubumuzun ikinci sıradaki takımı Tekirova ile oynadık, zorlu bir maçtı. Oyuncularımız bu kötü gidişe son demek zorundalardı. Yönetimimiz, teknik ekibimiz ve futbolcularımız buna odaklanmışlardı. İlk yarı 0-0 bitti. İkinci yarının başında bir gol yedik bu bizi daha da kamçıladı diye düşünüyorum. Takım olarak tabi ki eksikliklerimiz var kart cezalılarımız var. Bunlar mazeret değil, çünkü biz 18 kişilik kadroyla çıktığımız zaman Bu işin yedeğiydi asıydı olmaz. Dolayısıyla çocuklarımız bugün ellerinden geleni yaptılar. Haklı bir galibiyet aldığımıza inanıyorum. Bu evimizdeki kötü gidişe son verdiğimize inanıyorum. Bundan sonra inşallah bu kırılma noktasıydı. Bugün galip gelerek bu döngüyü sağladık. Önümüzde Fatih Karagümrük maçımız var, inşallah ondan da galip gelerek evimizdeki Derince maçıyla ilk yarıyı sonlandıracağız” dedi.

GALİBİYETİ TARAFTARIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ

Alınan galibiyeti taraftarlara armağan eden Semerci; “Ben futbolcularıma inanıyorum seyircilerimiz bizi çok güzel bir şekilde desteklediler. Bundan da gayet mutlu olduk. Onlar bizim her zaman 12 adamımız olduğunu ben her zaman söylüyorum. İnşallah bundan sonra onlarında desteğiyle biz bu işin altından kalkarız diye düşünüyorum. Galibiyetimiz tüm Kahramanmaraşlılara armağan olsun” dedi. 

İŞİ BİLEN HAKEMLER İSTİYORUZ

Gazetecilerin hakemlerin bariz hatalar yapması konusunda yöneltilen bir soruya Kulüp Başkanı Semerci: “Biz yönetim kurulu olarak arkadaşlarla geçen haftadan itibaren bizim maçımızı yöneten hakemlerle ilgili olarak iyi yönettikleri maçlarda onları öven Federasyona mektuplar gönderiyoruz. Hata yapan hakemlerimizle ilgili de serzenişte bulunuyoruz hem de hakemlerin hatalarını o göndermiş olduğumuz mektupta dile getiriyoruz. Maalesef geçen yıldan beri biz hakemlerin kurbanı olduk diyebilirim. Bizim maçlarımıza buradan talep ediyorum, daha kaliteli bu işi bilen hakemler göndermelerini istiyorum. Biz büyük bir emek yapıyoruz. Bu emeğe yazık, emeğimizi hiç kimsenin almasına izin vermeyeceğiz. Maalesef bir hakem hatasıyla bizim bir yıllık emeğimiz boşa gidiyor. Play-Of’ta da gördünüz. Çok bariz hatalarla biz elenmiş olduk. Bugün ikinci ligde oynayacaktık ama bir hakem hatasıyla bu bizim bir yılımıza mal oldu. İnşallah bundan sonra Federasyonda bu serzenişimize kulak verir. Bize daha kaliteli, işini iyi bilen soğukkanlı hakemler gönderir” ifadelerini kullandı.

Haber: İlker YİYEN