Site Logo

Recep Aydemİr:''İç Sahada Puan KayIplarIna Dur DİyeceĞİz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, kendi sahalarındaki şansızlığı kırıp evde puanlar kazanacaklarını ifade etti.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta Mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir, sahasında yapacağı Tekirova Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hazırlıklarını Hanefi Mahçiçek Stadyumun dış sahada sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Patron Recep Aydemir, hedeflerinin Tekirova Belediyespor'u yenmek olduğunu söyledi.

Aydemir, yaptığı açıklamada, Tekirova Belediyespor'u konuk edeceklerini belirterek, takımda çok sayıda cezalı ve sakat futbolcu bulunmasının sıkıntısını yaşadıklarını bildirdi.

Geçen hafta Trabzon da Akcabat Spor ile zor bir maç yaptıklarını, sıkıntılı geçen bu maçta futbolcuların sarı ve kırmızı kart görerek cezalı duruma düştüğünü hatırlatan Aydemir, Kart cezası sebebi ile Kalecimiz ve birkaç futbolcumuz Tekirova Belediyespor maçında yer almayacak. Öte yandan, Yasin'in sakatlığı devam ediyor. Emre Morgil’in de sakatlığı nüksetti, ancak durumu maç saatinde belli olacak. Hedefimiz, Kendi evimizde puan yada puanlar kazanmak. Bu nedenle Tekirova Belediyespor'u yenmek istiyoruz. Bu maçı kazanarak, geçen hafta kaybettiğimiz 3 puanı telafi etmeye çalışacağız." şeklinde açıklamalarda bulundu.

“GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VAR”

Ligde aldıkları mağlubiyetlerle takımda morallerin bozuk olduğuna dikkat çeken Aydemir, “Kendi evimizde oynayacağımız Tekirova Belediyespor'u mağlup ederek çıkış yakalamak istiyoruz. Kendimize gelmemiz için bir galibiyete ihtiyacımız var. Ligde alınan sonuçlar bizi gerilemeye sürükledi şuanda 8. Sıra yer alıyoruz. Çıkış yakalamak için galibiyete ihtiyacımız var ve kendi sahamızda taraftarımızla birlikte 3 puanı alıp çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

“KÖTÜ GİDİŞAT’A DUR DEMEK İÇİNMÜCADELE EDECEĞİZ”

Kendi sahalarında mutlaka puan veya puanlar almayı planladıklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Deplasmanda iyi oynamamıza rağmen müsabakayı kayıp ettik. Karşılaşma sonrası Hakem kendini de bizi de yaktığını ifade etti ama iş işten geçmişti. Bu hafta ise iyi oyununuzu sahaya yansıtıp kayıp ettiğimiz Puanları telafi edeceğiz. Kayıp edilen Puanlardan dolayı üzgünüz. Tekirova karşısında bu hatamızı telafi edeceğiz” dedi.

“TEKRAR ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ”

Futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu dile getirerek, Alt sıradan tehlikeden bir an önce uzaklaşıp, üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz diyen Aydemir, “Aldığımız sonuçlar bizi inişli çıkışlı bir duruma soktu. Son olarak Trabzon deplasmanında alınan sonuç bizleri tekrar düşüşe sürükledi. Bu dur demek için iç sahada oynayacağımız Tekirova Belediyespor’u mağlup ederek tekrar çıkışa geçmek istiyoruz'' dedi.

“İÇ SAHA DAKİ ŞANSSIZLIĞIMIZ KIRACAĞIZ”

Takımın iç sahada bir türlü istediği sonucu alamadığını ifade eden Aydemir, “Kendi sahamızda taraftarımız karşısında nedense bir türlü rakiplerimize üstünlük kuramıyoruz. Deplasmanda ise bunun aksine iyi oyunla 3 puanı alıyoruz. Kendi sahamızda Rakipler bilinçli olarak bize baskı kuruyor. Deplasman maçlarında ise Rakip defansa çekiliyor. Bizde oyalama sistemi ile açıklarını bulup golümüzü atıyoruz. Kendi sahamızda ise bunu başaramıyoruz. Ani ataklardan yediğimiz gollerle sahadan iyi sonuç alamıyoruz. Bu hafta ise bu şanssızlığımızı, üzerimizdeki kara bulutları dağıtarak kendi sahamızda Galibiyet almayı planlıyoruz. İç sahada 3 puana çok ihtiyacımız var” dedi.

“TARAFTARIMIZLA BUNU BAŞARACAĞIZ”

Kahramanmaraşlı taraftarların takıma sahip çıkmasının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Aydemir, ''Ben alacağımız sonuçlarla her hafta maça gelen taraftar sayısının artacağına inanıyorum. Gün geçtikçe taraftarımız bize daha çok bağlanıyor. Hatta deplasmanlarda bile bizi yalnız bırakmıyor. Bu durum beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. Taraftarımız bize hem iç sahada hem dış sahada direncimize direnç katarak sahaya motive ediyor. Bizim Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum ve lig sonu yaklaştıkça da o stadı doldurmayı hayal ediyorum. Taraftarımız bizim için çok önemlidir. Onlarla birlikte hedefimize ulaşacağız. Onlar Bizim her şeyimiz. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır '' diye konuştu.