Site Logo

Taylan AydoĞan:''KahramanmaraŞ'a KIrgInlIĞIm Yok''

Kahramnmaraşspor’u üst üste 2 yıl şampiyon eden takımın emektarı Kaleci Taylan Aydoğan Kahramanmaraş’a kırgınlığının olmadığını ifade etti.

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Ligin 11. Haftasında İskenderun Deplasmanında takımı yalnız bırakmayan Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Kahramanmaraşspor’un geçen sezonki file bekçisi, Hatayspor’un formasını giyen Taylan Aydoğan ile İskenderun da bir araya gelerek hasret giderdiler.

İskenderun’a Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Payas Belediye 1975 karşılaşması için giden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Kahramanmaraşspor’un eski kalecilerinden İskenderun Demirçelikspor da forma giyen Gökhan Arslan ve Hatayspor’da Forma giyen Taylan Aydoğan ile buluştular. İskenderun 5 Temmuz Stadyumundaki 0-1’lik galibiyet sonrası İskenderun Merkezinde bir araya gelen Taylan Aydoğan Kahramanmaraşlı taraftarlarla bir araya geldi.

 “KAHRAMANMARAŞSPOR HER ZAMAN GÖNLÜMDE YATACAK”

xFatura vizyon Kahramanmaraşspor’a geldiği günden bu yana taraftarın kendisine olan ilgiden memnun olduğunu dile getiren Aydoğan, “ Kahramanmaraş taraftarı bambaşka. Ben birçok il takımında oynadım bu kadar kalabalık taraftar gruplarına rastlamadım. Muhteşem bir taraftara sahip Kahramanmaraş, 2 yıldan bu yana Kahramanmaraşspor’da kalecilik yaptım. Sağ olsunlar bir gün bile bizi incitecek bir durum yaratmadılar. Hep bize destek verdiniz. Onlarla kimi zaman güldük kimi zaman ağladık. Onlar olmasaydı biz sahada bu kadar iyi futbol oynayıp şampiyonluklarla tanışamazdık” dedi.

“SİZLERİ UNUTMAYACAĞIM”

PTT 1. Lige çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un 2 sezondur kalesini koruyan ve takımın 3. Ligden 2. Lige 2. Ligden PTT 1. Lige çıkmasında büyük emekleri olan Taylan Aydoğan, İskenderun’a Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor takımının peşine gelen Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarlarını İskenderun da karşılayan Aydoğan, Taraftarlardan helallik istedi. Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları üyeleri ile bir araya gelen Taylan Kahramanmaraş Taraftarını unutmayacağını ifade etti.

Takımda 2 sezondur hem file bekçiliği hemde takım kaptanlığı yaptığını ifade eden Tecrübeli Futbolcu Taylan Aydoğan, Kahramanmaraşspor ile bağlarım koptu. İsterdim takımda 1 şampiyonluk daha yaşamak ama olmadı demek ki kaderimizde bu yazılıymış. Takımdan iyi yada kötü bir şekilde ayrıldım ama şunu unutmayın ki 2 yılda gerçek bir Kahramanmaraşlı gibi oldum. Sizin benim yanımda ayrı yeriniz var. Sizleri unutmak mümkün değil. Sizler bizi özellikle beni gurbetçi olmama rağmen bağrınıza bastınız. Sizlere minnet borçluyum. Hakkınızı helal edin. Sizlerin hakkını nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum ama sizlerin her zaman kalbimde yeriniz olduğunuzu unutmayın. Sizleri çok seviyorum” dedi.

“ŞAMPİYONLUKTA SİZİN EMEĞİNİZ ÇOK”

İskenderun’da Kahramanmaraş taraftarlarına övgüler yağdıran Kaleci Taylan, Takımın Şampiyon olmasında Taraftarın payının çok olduğunu vurguladı.

Tecrübeli kaleci Aydoğan konuşmalarında şu açıklamalara yer verdi; “Kahramanmaraşspor profesyonel bir kulüp. 2 sezondur bu takımda görev yaptım. Geldiğim günden bu yana bana ve takım arkadaşlarıma gösterilen ilgiden çok memnun kaldım. Sizin hakkınızı ödemek mümkün değil. Sizler sayesinde üst üste 2 yıl şampiyonluk yaşadık. Bu şampiyonlukta biz sahada mücadele ederken siz Tribünlerde destek verenlerinde hakkı çok. Şampiyonluk kendi kendine gelen bir şey değil. Şampiyonluk ekip halinde Aile ortamında gelen bir şey. Biz siz taraftarlarla bir aile idik. Şampiyonluğu da Aile ortamında kazandık. Bu şampiyonlukta bizler kadar sizlerin de hakkı olduğunu asla unutmayın. Taraftar olmazsa futbolcu bir hiçten farkı yoktur. Bu sadece futbolcu için geçerli değil, Kulüp için de geçerlidir. Umarım Bu muhteşem taraftara Kahramanmaraşspor Kulübü sahip çıkar” ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ise Taylan’ı en kısa zamanda Kahramanmaraş’ta görmek istediklerini ifade ederek sevgi gösterisinde bulundular. Daha sonra ise vedalaşarak Kaleci Taylan Aydoğan ile Hatıra Fotoğrafı çektirdiler