Site Logo

K.MaraŞ BBS Bergama KarŞIsInda!

Kahramanmaraş’ın 3. Ligdeki temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Bugün kendi sahasında İzmir Temsilcisi Bergama Belediyespor’u konuk edecek.

Spor Toto 3. Lig 1. Grup 12. Hafta karşılaşmasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Hanefi Mahçiçek Stadyumunda saat 13.30da İzmir Bergama Belediyespor’u ağırlıyor. Kendi saha ve seyircisi önünde iyi sonuç alamayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Bugün Bergama Belediyespor karşısında üzerindeki karabulutları dağıtarak Galibiyet serisine başlamak istiyor.

Konuk ekip Bergama Belediyespor ise hem içeride hem dışarıda 1 puan sendromunu kırmak için Kahramanmaraş Deplasmanından 3 puanla ayrılmak istiyor.

Bergama Belediyespor Teknik Patronu Selahaddin Dinçel, Kahramanmaraş’a galibiyet için geldiklerini hiç yoktan 1 puanla dönmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Lige kötü bir giriş yaptıklarını ifade eden Dinçel, iç saha ve dış saha Beraberlik sendromunu kırmak için sahaya çıkacaklarını ifade etti.

Bugün Kahramanmaraş Hanefi Mahçiçek Stadyumunda saat 13.30 da oynanılacak 12. Hafta müsabakasında karşılaşmayı Samsun Bölgesi hakemi Gökhan Özbulut yönetecek. Özbulut’a yardımcı olarak Ordu Bölgesinden Metin celebi, Samsun Bölgesinden İhsan Kırbıyık ve Murat Gözde görev yapacak. Bu karşılaşmada Gözlemci olarak Ahmet Eryaşar, Temsilci olarak Orhan Savaş görev yapacak.  

3. Lig 1. Grup’ta 12. Hafta (13 Kasım Çarşamba) programı;

Beylerbeyispor - Tekirova Belediyespor  19:00

Belediye Bingölspor - Derince Belediyespor 19:00

Yeşil Bursa A.Ş – Adıyamanspor 19:00

Ankara Demirspor - Fatih Karagümrük 19:00

Sivas 4 Eylül Belediyespor - Siirtspor 19:00

Ümraniyespor – Silivrispor 19:00

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor - Bergama Belediyespor 19:00

Adliyespor - Payas Belediyespor 1975 19:00

Kızılcabölükspor - Trabzon Kanuni FK 19:00