Site Logo

Recep Aydemİr:'' Serİye BaŞlama ZamanI Geldİ''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Çarşamba günü oynayacakları Bergama Belediyespor maçını kazanarak galibiyet serisine başlamak istediklerini söyledi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Temsilcisi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Hedef üst üste galibiyet alarak Galibiyet Serisine başlamak.

Konu hakkında Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine açıklamalarda bulunan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Futbolcuların antrenmanlarda gösterdikleri performanstan memnun olduğunu dile getirerek, Alt sıradan tehlikeden bir an önce uzaklaşıp, üst sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Aldığımız sonuçlar bizi inişli çıkışlı bir duruma soktu. Son olarak Payas deplasmanında alınana sonuç bizleri tekrar çıkışa geçirdi. Bu çıkışımızı sürdürmek için iç sahada oynayacağımız İzmir ekibi Bergama Belediyespor’u mağlup ederek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirmemiz için galibiyet serisi yakalamamız gerekiyor. Bergama maçını da  kazanarak yeni bir seriye başlamak istiyoruz'' dedi.

“GALİBİYETİ HAK ETTİK”

İskenderun deplasmanında ortaya koydukları futbolla galibiyeti hak ettiklerini dile getiren Aydemir, “Hafta boyunca yaptığımız antrenmanlarda oyuncularımızı yaptıkları hatalar konusunda uyarılarda bulunduk. Payas maçında ilk yarıda sahada duruk bir futbol oynadık. İkinci yarıda ise rakibe pozisyon vermedik Golü ise Melih ile 63. Dakikada bulduk. Payas ekibi de  sahada iyi oyun sergiledi ancak 3 puanı hak eden taraf  bizdik. Kritik bir galibiyet aldık. İlerleyen haftalarda bu takım daha da iyi bir konuma gelecektir. Kendi sahamızda 2 Puan kaybettiğimiz Siirtspor karşılaşması ile morallerimiz oldukça bozulmuştu. Ancak hafta içerisinde yaptığımız antrenman ve futbolcularla yaptığımız toplantılarla Payas Belediyespor maçına konsantre olduk. Hafa içerisinde yaptığımız antrenmanlarda istediklerimizi futbolcularımız bu maçta sahaya yansıtmayı başardı. Kendi sahamızda Siirtspor’a karşı kaybettiğimiz 2 puanı bir iş kazası olarak görüyoruz. Maç öncesinde de belirttiğim gibi bu maç bizim lige dönüş maçımızdı. Ligde yeniden var olabilmemiz için mutlaka bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Futbolcularım Payaslı futbolcularının pozisyon bulmalarına izin vermedi. Bu zor deplasmandan aldığımız 3 puan bizi tekrar yukarı sıralara taşıdı. Hak ettiğimiz bir galibiyeti alarak üstlere doğru tırmanışa geçtik” dedi.

“KOŞAN VE MÜCADELE EDEN BİR TAKIM OLACAĞIZ”

Daha önce de belirttiğimiz gibi hedefimiz, 2.lige yükselmek. Bunun için, çok koşan, mücadele eden ve kazanmak için son saniyeye kadar savaşan bir takım olacağız diyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Eksiklerimizi de çalışarak gidereceğiz. Koşan ve mücadele eden bir ekip olacağız. Ligde koşan ve mücadele etmeyen takımlar iş yapmıyor. Bu yüzden koşan ve mücadele eden bir ekip olmalıyız. Tabi ki kaliteli bir kadromuz var. Ancak buna mücadeleyi de eklememiz gerekiyor. Bunun için çalışacağız. Rakiplerimize üstünlük kurarak özellikle kendi sahamızda rakibe puan vermeyip iç sahada puan kaybı yaşamayacağız. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'u layık olduğu yere getirmek için yoğun çalışma temposu ile layık olduğumuz yere ulaşacağız” dedi.

“İÇ SAHA DAKİ ŞANSSIZLIĞIMIZ KIRACAĞIZ”

Takımın iç sahada bir türklü istediği sonucu alamadığını ifade eden Aydemir, “Kendi sahamızda taraftarımız karşısında nedense bir türlü rakiplerimize üsütrünlük kuramıyoruz. Deplasmanda ise bunun aksine iyi oyunla 3 puanı alıyoruz. Kendi sahamızda Rakipler bilinçli olarak bize baskı kuruyor. Deplasman maçlarında ise Rakip defansa çekiliyor. Bizde oyalama sistemi ile açıklarını bulup golümüzü atıyoruz. Kendi sahamızda ise bunu başaramıyoruz. Ani ataklardan yediğimiz gollerle sahadan iyi sonuç alamıyoruz. Bu hafta ise bu şanssızlığımızı, üzerimizdeki kara bulutları dağıtarak kendi sahamızda Galibiyet almayı planlıyoruz. İç sahada 3 puana çok ihtiyacımız var. Sahamız 2 profesyonel takımın müsabaka oynaması ile biraz uygunsuz hale geldi. Bu yüzden sahamızda sakatlıklara açık bir zemin tarzı var. Biraz daha dikkatli oyun tarzı ile buradan kaza geçirmeden ve 3 puanı alarak Galibiyet serisine başlamak istiyoruz. Bunu yapacak gücümüz var. Bunu Bergama karşısında başaracağız” ifadelerini kullandı.

“TARAFTARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” 

Kahramanmaraşlı taraftarların takıma sahip çıkmasının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Aydemir, ''Ben alacağımız sonuçlarla her hafta maça gelen taraftar sayısının artacağına inanıyorum. Gün geçtikçe taraftarımız bize daha çok bağlanıyor. Hatta deplasmanlarda bile bizi yalnız bırakmıyor. Bu durum beni ve ekibimi çok mutlu ediyor. Taraftarımız bize hem iç sahada hem dış sahada direncimize direnç katarak sahaya motive ediyor. Bizim Hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bunu gerçekleştireceğimizi düşünüyorum ve lig sonu yaklaştıkça da o stadı doldurmayı hayal ediyorum. Taraftarımız bizim için çok önemlidir. Onlarla birlikte hedefimize ulaşacağız. Onlar Bizim her şeyimiz. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır '' diye konuştu. 

Haber: İlker YİYEN