Site Logo

Yunus Şenocak: ''Denİzlİ karŞIsInda baŞarIlI olamadIk''

PTT 1.Lig takımlarından Kahramanmaraşspor Yardımcı Antrenörü Yunus Şenocak, Denizlispor mağlubiyetinin ardından düzenlenen basın toplantısında, takımının sahaya galibiyet parolasıyla çıktığını ancak, başarılı olmadığını söyledi.

Maçın ilk yarısında futbolcularının Denizlispor’a göre üstün bir futbol oynadığını belirten Şenocak, "Son iki maçtan puanla ayrılmıştık. Bu maça da üst sıralara yanaşmak için puan alma parolasıyla çıktık. İlk yarı çok güzel bir oyun sergiledik. Sadece gol eksikti. İkinci yarıda gol ararken kontratakta penaltıdan gol yedik, sonrasında oyunu toparlayamadık. Takım halinde puan almak çok istiyorduk, başaramadık. Lig devam ediyor. Önümüzdeki haftalarda puanlar alıp ligin üst sıralarına çıkacağız." dedi.

Kahramanmaraşspor’lu futbolcu Sinan Turan, ilkyarı rakip takıma göre topa sahip olma oranlarını yüksek olduğunu ancak pozisyon üretemediklerini ifade etti. Maçın hakemi tarafından görülmeyen bir pozisyonda verilmeyen faul nedeniyle ilk golü yediklerini aktaran Turan, "Bu maçta bize galibiyet lazımdı, atağımızın geliştiği bir pozisyonda verilmeyen bir faul sonrası golü yedik. Beraberliğin bize bir şey getirmeyeceğini takım halinde biliyorduk. Konsantrasyon eksikliği nedeniyle 2. Golü de yedik. Çalışıp sonraki haftalarda, içinde bulunduğumuz bu kötü puan sıralamasından kurtulmayı düşünüyoruz." diye konuştu.