Site Logo

Mustafa Semercİ:''TakIm Dİsİplİnİ İçİn Kadro DIŞI BIraktIk''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp başkanı Mustafa Semerci, takımda disiplini elde tutmak için 2 futbolcuyu kadro dışı bırakma ihtiyacı duyduklarını ifade etti.

Mehmet Akif ve Bünyamin Kılınç’ın yaptığı yanlış davranıştan dolayı kadro dışı bırakılması gerektiğini ifade eden Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, "Burada en çok üzülen benim. Bünyamin ve Mehmet Akif bu şehrin evladı. Bu iki futbolcu gerçekten çok iyi bir futbolcu. Ama bazı huyları eksik olduğu için de son yaptığı hareketten dolayı bize zararı oldu. Taraftar, Bünyamin ve Mehmet Akif’i gerçekten çok seviyor. Ama şu son yaptıkları hareket kadro dışı kalmalarına sebep oldu. Benim için takım disiplini ön planda gelir. Kim olursa olsun, taviz vermem mümkün değil. Saha içinde, antrenmanda, maçta en küçük disiplinsizliğe gelemem. Biz, sonuna kadar arkadaşımızı kazanmaya çalışırız. Ama arkadaşımızın neticede takıma zararı olursa, arkadaşımızı hiç acımadan göndeririz. Bir an önce takımdan uzaklaştırırız" diye konuştu.

"TAKIMIN DİSİPLİNİNİ KİMSEYE BOZDURTMAM”

Bu iki futbolcumuz açısından üzüldük. Şuan yapılacak bir şey yok. Çünkü, biz arkadaşlarımızı kazanmak için elimizden gelen herşeyi yaptık, yapmaya da çalışacağız diyen Semerci, “Saha içinde ve saha dışında kendilerinr elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Yaptıkları hareket iyi bir hareket değil. Kahramanmaraş camiası kendine kucak açtı, bağrına bastı, Kendi memleketinin takımında mücadele ediyorsan burada en büyük katkıyı da kendileri sağlamalıdır. Bu hareketleri yapmamaları gerekiyordu. Böyle bir olayı yaşamak istemem. İlk defa başıma böyle bir olay geldi. Biz bundan sonra önümüze bakacağız, aslanlar gibi mücadele edeceğiz. Ligi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'a yakışır bir şekilde bitireceğiz" ifadelerini kullandı