Site Logo

YIlmaz Özlem:''KazanmamIz Gereken Bİr MaçtI''

PTT 1. Lig’in 12. Haftasında Kahramanmaraşspor deplasmanda, Fethiyespor ile 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından her iki takımın teknik adamı ve oyuncular maçı değerlendirdi.

Maçı değerlendiren Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Yılmaz özlem, “Galip gelmek için çok çalıştık. Fethiyespor çok pas yapan bir takım, bu pas trafiğini kırmak istedik. Topu kaybettiğimiz zaman çok sıkıntı oldu. İkinci yarıya İyi başladık ve golü de bulduk. İkinci yarıya rakibin oyun sitilini bozduk ve 2 dakikada 2 gol bulduk. Baskı kurduk. Birçok pozisyondan yararlanamadık eğer bulduğumuz pozisyonlar gol olsaydı şimdi farklı olacaktı. Zaman zaman sakinliğimizi koruyamadık. Özellikle ikinci yarıda yapılan mücadeleden çok memnunum. Fethiyespor takımı çok iyi bir takım. 2-2’lik sonuç kötü bir sonuç değil. Kaçırılan pozisyonlar gol olmadığı için üzgünüm. İllaki kazanmak yanlış yaptırabiliyor. Üstüne üstelik ilk yarı bu kadar pas hatası yapan bir takım olursak oyun rakibe geçiyor” dedi.

İlk yarı iyi oynayamadıklarını belirten Kahramanmaraşspor Teknik Patronu Yılmaz Özlem, “İlk yarı istediğimiz gibi gitmedi. İkinci yarı risk alarak oynadık. 2 dakikada gol bulmamıza rağmen son dakikada kalemizde golü yedik ve 1 puana razı olduk.  Biz Kahramanmaraşspor için elimizden geleni yapıyoruz. Kazanmamız gereken ve zorlu bir maçtı. İki tarafta iyi mücadele yaptı. İstediğimiz futbol oynayamadık.  Buraya galibiyet için geldik. Takımım iyi mücadele etti. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakacağız” ifadelerine yer verdi.