Site Logo

Mahİr Ünal'In DesteĞİ Dopİng YaptI

Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın öncülüğünde Spor Genel müdürlükten gelen 550 Bin TL Kahramanmaraşspor’da Doping etkisi yarattı.

 PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor’un maddi desteklerini gidermek için Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın girişimleri sonucunda Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ile yaptığı görüşmeler sonunda Kahramanmaraşspor’a 550 Bin TL’lik yardım çıkartıldığını önceki günlerde basın yolu ile kamuoyu bilinçlendirilmişti.

Milletvekilimizin bu Kıvılcımı sayesinde PTT 1. Ligde kötü günler geçiren Kahramanmaraşspor ilk galibiyeti Pazar günü kendi sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor’u 4-1 mağlup ederek galibiyetle tanıştı.

Alınan bu galibiyetle Ligde 2 puanla 19. Sırada yani zeminde bulunan Kahramanmaraşspor 1 sıra yükselerek 5 puanla 18. Sıraya yerleşti.

550 Bin TL’lik maddi yardımın takım üzerinde etkisinin sürdüğü bu günlerde Milletvekili Mahir Ünal’ın takıma doping etkisinin olduğu bu alınan sonuç ile gözlemlenmiş oldu.

Konu ile daha önce açıklamalarda bulunun Milletvekili Mahir Ünal şunları aktarmıştı; “Kahramanmaraşspor’umuzun maddi sıkıntılarını gidermek için Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç Bey ile yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Spor Toto başkanlığımızdan 1 ay içerisinde 300 Bin ve 250 Bin TL olmak üzere toplam 550 Bin TL yardım çıkartılmış. 300 Bin TL ödemesi yapılmış. 250 Bin TL ise 25.10.2013 cuma günü Kahramanmaraş Valiliğimiz emrine gönderilmiştir” dedi. Ünal daha önce de Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lig’e çıkması için işadamlarını arayarak destek çağrısında bulunmuştu.

Kahramanmaraş Aktif Siyasetinde en ön planda olan Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın siyasi kimliğinin yanı sıra Kahramanmaraş’ın sorunları ile uğraştığı da özellikle Kahramanmaraşspor’a da verdiği önemle de Kahramanmaraş Halkından takdir topluyor.