Site Logo

KahramanmaraŞspor’dan Trabzonspor CamİasIna BaŞsaĞlIĞI MesajI

Kahramanmaraşspor Kulübü, geçirdiği kalp krizi sonrasında hayatını kaybeden 1461 Trabzonspor Teknik Direktörü Kadir Özcan’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getiren bir açıklama yayınladı.

Kahramanmaraşspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kolat ve Kulüp Başkanı Ufuk Bilgetekin’in ortak mesajında Türk futboluna büyük hizmetlerde bulunan merhum hocanın vefatından duyulan üzüntü dile getirildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Kolat mesajda şunları kaydetti: “Kahramanmaraşspor camiası olarak Türk futboluna hizmet eden, karakteri, kişiliği ve duruşuyla tüm camialara örnek olan güzel insan Kadir Özcan hocamızın vefatından duyduğumuz üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Ben şahsım ve kurumum adına merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine ve Trabzonspor camiasına baş sağlığı diliyorum.”
Kulüp Başkanı Ufuk Bilgetekin ise açıklamada şunları söyledi: “Öncelikle değerli hocamızın vefatından doyduğum üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Trabzonspor camiası çok önemli bir değerini kaybetmiştir. Kahramanmaraşspor camiası olarak onların acısını paylaşıyor ve Allah’tan sabır diliyoruz. Türk futboluna hizmet eden eşi bulunmaz bu değerleri kaybetmek bizlere acı veriyor. Ben bir kez daha kalanlarına baş sağlığı diliyor ve acılarını paylaştığımızı belirtmek istiyorum.”

Haber: Cebrail SARI