Site Logo

Recep Aydemİr :''KazanmamIz gereken bİr maçtI''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, sahalarında 2-2 berabere kaldıkları Ankara Adliyespor maçına ilişkin, ''Puan tablosundaki yerimiz itibarıyla şartlar ne olursa olsun iç sahada kazanmamız gereken bir maçtı'' dedi.

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, Adliyespor ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi spor Servisine yaptığı açıklamada, futbolcuların maçı kazanabilmek adına iyi mücadele ettiğini söyledi.

Buldukları pozisyonları değerlendiremediklerini belirten Aydemir, ''Puan tablosundaki yerimiz itibarıyla şartlar ne olursa olsun iç sahada kazanmamız gereken bir maçtı. Berabere kaldık, 2 puan bizim için kayıp çünkü kendi sahamızda 3 puan almamız gerekiyordu. O inançla sahaya çıktık. Defansif hatalarla gol yedik. Oyuncularım yapabileceklerinin en iyisini yapmaya çalıştı. Her şeyi denedik ama rakip ceza sahasında etkili olamadık. Maalesef Adliyespor kontra ataklarla golü buldu. Onlar da iyi oynadı . Bizde iyi oyun oynadık ama galibiyeti kaçırdık. Maçın başından sonuna kadar iyi mücadele ettik'' dedi.

“GALİBİYETİ KAÇIRDIĞIMIZ İÇİN ÜZGÜNÜZ”

Mavi- Beyazlı ekibin teknik direktörü Recep Aydemir, Ankara Adliyespor karşısında galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Adliyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini ancak gol yollarında etkili olamadıklarını dile getiren Aydemir, "Ankara Adliyespor ile çok zor bir maç oynadık. Kazanmamız gereken bir maçtı. Bizim için önemli bir virajdı ancak olmadı, kazanamadık. Taraftarımıza galibiyet hediye edemediğimiz için üzgünüz" dedi.

“SON VURUŞLARDA ETKİLİ OLAMIYORUZ”

Ligin ilk haftasından itibaren son vuruşlarda etkili olamadıklarını, bu sorunu Adliyespor karşısında da yaşadıklarını ifade eden Aydemir, "Adliyespor karşısında da ligde oynadığımız diğer maçlarda olduğu gibi çok gol pozisyonu yakaladık ancak yine bunları değerlendiremedik. Son vuruşlarda yaşadığımız sorunu maalesef Adliyespor karşısında da yaşadık. Ligin ilk haftasından bu yana yakaladığımız gol pozisyonlarını sonuçlandıramıyoruz, sıkıntı yaşıyoruz. Gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. En kısa zamanda da düzelecektir" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber: İlker YİYEN