Site Logo

BüyükŞehİr Beledİyespor Adlİye MaçIna HazIr...

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Ligin 8. Haftasında Ankara’nın güçlü ekiplerinden Ankara Adliyespor’u Hanefi Mahçiçek Stadyumunda konuk edecek.

20 Ekim Pazar günü saat 15.00 da Hanefi Mahçiçek Stadyumunda Adliyespor’u ağırlayacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor bu maçı da alarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Ligde aldığı sonuçlarla zirveye adım adım yaklaşan mavi- Beyazlı temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kurban Bayramı öncesinde deplasmanda Adıyamanspor’u 2-0’lık skorla mağlup ederek taraftarına çifte bayram sevinci yaşatmış, bu sevinci sürdürmek için kendi sahasında taraftarı ile kazanıp hedefine emin adımlarla yürümeyi düşünüyor.

Takım halinde iyi bir çıkış yakalayan temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Pazar günü oynanılacak olan karşılaşmayı iple çekiyor.

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM”

Hazırlıklarını Bayram tatili yapmadan sürdüren Mavi- Beyazlılarda Teknik Direktörü Recep Aydemir, her maçı şampiyonluk maçı gibi gördüklerini ifade ederek her maçı ayrı ayrı düşündüklerini ifade etti.

Her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Patronu Recep Aydemir, “Öncelikle Takımımı Adıyaman deplasmanında hedeflediğimiz puanı aldıkları için futbolcularımı kutluyorum. Bizim için Adıyamanspor maçı çok önemli bir virajdı. Biz Adıyamanspor ve Adliyespor maçlarını hedef olarak belirledik. Oyuncularımı güzel mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Tabi biz ortaya konulan mücadeleden memnunuz, sonuç bizim için çok iyi oldu. Şimdi ise önümüzde Adliyespor maçı var. Onlarda iyi bir çıkış yakaladı. Kazanmak için buraya gelecekler. Bu fırsatı onlara vermeyeceğiz. Kendi sahamızda seyircimizin desteği ile 3 puanı alıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

MAÇIN HAKEMLERİ İSTANBUL BÖLGESİNDEN

Zorlu karşılaşmayı ise İstanbul Bölgesi hakemlerinden oluşan Trio yönetecek.  Karşılaşmanın Baş hakemi İstanbul Bölgesinden Cihan Ataş 90 dakika boyunca maçı yönetmek için sahaya çıkarken Ataş’a sahada yardımcı olarak İstanbul Bölgesinden Mustafa Cüneyd Çalışkan ve Ogün Kamacı yardımcı olacak. Karşılaşmanın 4. Hakemliğini ise İstanbul Bölgesinden Serhat Tan üstlenecek. Karşılaşmaya Gözlemci olarak Tuncer Arslan çıkarken Temsilci olarak ise İhsan Akdağ görev yapacak.

TARAFTAR ŞOV YAPACAK

Bu karşılaşmada Taraftar Grupları ise şov yapmayı hedefliyor. Kahramanmaraş’ın 2 Takımına eşit destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarları Derneği ise her zaman fark yaratmaya devam ediyor. “Uğrunuzda ölmemiz gerekiyorsa biz ölmeye hazırız” yazılı başlıkla Tüm Türkiye’ye takımlarını desteklediklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği kale arkasına Büyük Dev Bayrağı asarak maç öncesinden hazırlıklarını tamamladı.

Edeler Taraftar grubu ise Herkes Haddini Bilecek EDELER'e Biat Edecek pankartını Hanefi Mahçiçek stadyumuna asarak maç saatini beklemeye başladılar.