Site Logo

Edeler Grubu ve BüyükŞehİrden Trİbün Şovu

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği ve Edeler Grubu Adıyaman deplasmanında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a tam destek vererek fark yarrattı.

Adıyaman Attatürk Stadyumuna Edeler Grubu temsilcileri ile bir yumak şeklinde takımına tam destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği 90 dakika boyunca Edeler Grubu ile susmayarak takıma destek verdiler.

Kahramanmaraş Saffron Hotel önünden 4 Transit Minübüs, 2 otobüs ile Adıyaman’a giden Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği ve Edeler Grubu Üyeleri 150 kişilik kafile ile takımları Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda yalnız bırakmadılar.

Milli maç arası nedeni ile Kahramanmanarş ‘ın PTT 1. Ligdeki temsilcisi Kahamanmaraş’ın maçlarının ara vermesi ile Kahramanmaraşspor’un maçlarının olmaması ile birlikte Adıyaman’da tek yumak haline gelen Edeler Grubu ve Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u sahada motive ederek yanlarında olduklarını kanıtladılar. Her iki takımada eşit mesafede yaklaşım sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir spor taraftarları Derneği Büyük bir bayrakla tribüne görsellik katarken taraftarlar ellerinde bayrakları ve üzerindeki formaları ile tribünde şov yaptılar. Maç sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ise taraftarın yanına gelerek galibiyet sevincini taraftarı ile paylaştılar. Daha sonra taraftarlar ise takımın Teknik Direktörünü Alkışlarla yanlarına çağırarak takımına ve kendisine güvendiklerini deklare ederek şampiyonluk istediklerini ifade ettiler. Takımın tecrübeli teknik direktörü Recep Aydemir ise galibiyeti taraftarlara bayram hediyesi olarak hediye ettiklerini ifade ederek takımı iyi bir yerlere getirmek için çalıştıklarını taraftarın desteği ile bu işi daha kolay götüreceklerini ifade ederek destek veren herkese teşekkür etti. Galibiyet Sevinçi yaşanan Atarük Stadyumunda Recep aydemir’e sevgi gösteriminde bulunana taraftarlar stadyumu olaysız bir şekilde terk ederek otobüslerle şehire dönüş yaptılar. 

Haber: Halil GEYİK