Site Logo

Recep Aydemİr: ''Her MaçI Şampİyonluk MaçI Gİbİ Görüyoruz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Recep Aydemir, her maçı şampiyonluk maçı gibi gördüklerini ifade ederek her maçı ayrı ayrı düşündüklerini ifade etti.
Her maça kazanmak için çıktıklarını ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Patronu Recep Aydemir, “Öncelikle Takımımı Denizli deplasmanında hedeflediğimiz puanı aldıkları için futbolcularımı kutluyorum. Bizim için Kızılcabölükspor maçı çok önemli bir virajdı. Biz Kızılcabölükspor, Adıyamanspor ve Adliyespor maçlarını hedef olarak belirledik. Bu hedefte ilk galibiyetimizi de elde etmiş olduk. Oyuncularımı güzel mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ankaraspor mücadelesinden sonra oynamak aslında zordu. Çarşamba günü çok zorlu geçen bu mücadelenin ardından Pazar günü deplasmanda ağır bir mücadele daha oynadılar. Tabi biz ortaya konulan mücadeleden memnunuz, sonuç bizim için çok iyi oldu” dedi.

 “HEDEFİMİZ 3’TE 3 YAPMAK”

Takımımın Denizli deplasmanında 3 puanı aldığı için mutlu olduklarını ifade eden Recep Aydemir, “Dediğim gibi, belirlediğimiz üç maçlık periyodun ikincisini Adıyamanspor ile oynayacağız. Bu karşılaşmadan da puanlarla ayrılmak istiyoruz. Yukarı ile ilgili puanlar şekilleniyor. Biz de bu puanlamada yerimizi almak istiyoruz. Özellikle deplasmanlardan puan kaybetmeden dönmek istiyoruz. İnşallah bu şekilde de başarılı olacağımızı düşünüyorum” dedi.

“GÜCÜMÜZÜN YETTİĞİ YERE KADAR GİTMEYİ HEDEFLİYORUZ”
Aydemir, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının ilkini deplasmanda Kırıkhanspor’u eleyerek 2. Tura çıktıklarını, 2. Turda PTT 1. Lig ekiplerinden Ankaraspor’u kendi sahalarında Eleyerek 3. Tura çıktıklarını ifade ederek 3. Turda Süper Lig takımlarından Kayserispor ile oynayacaklarını ifade etti. 

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Ziraat Türkiye Kupası 3. Turunda Kayserispor’u konuk edeceklerini ifade eden Teknik Patron Recep Aydemir, “Kayseride Süper Ligde zirve mücadele eden Kayseri Temsilcisi Kayserispor’a konuk olacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz ama bizde o kupayı bütün takımlar gibi istiyor ve çok önemsiyoruz. Sahaya çıkıp var gücümüzle kupa için mücadele edip gide bildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz.    Türkiye Kupasında hedefimiz ilk olarak gruplara kalmak, daha sonra gruplardan başarı göstererek herkesin arzu ettiği kupaya ulaşmak'' diye konuştu.

“SÜPER LİG TAKIMI İLE OYNAYACAĞIMIZI FARKINDAYIZ”

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un güçlü ve zengin bir kadroya sahip olduğunu, Türkiye Kupası maçlarında da zorlanmadan oyununu oynayacağını ifade eden Aydemir, ''Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak bu kupayı önemsediğimizin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Biz öncelikli olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kayserispor Süper Lig takımı olması dolayısıyla bizim için çok önemli bir müsabaka olacak. Daha önce de söyledim. Kupayı önemsiyoruz ve gücümüzün yettiği yere kadar gitmeyi hedefliyoruz. İnşallah tur atlamak için de varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Tabi Süper Ligle oynayacağımızın da farkındayız” dedi.
“BÜTÜN OYUNCULARIMIZ AS OYUNCUDUR”

Takımda her oyuncunun sahada oynayabilecek kadar hazır olduğunu ifade eden Aydemir, “Takımda Yunus, Devrim, Fatih Muhammet Koç ve Metehan’ın sakatlıkları devam ediyor. Bu oyuncular takım için önemli oyuncular. Tabi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un bütün oyuncuları as oyunculardır. Bunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Biz as yedek ayrımı yapmıyoruz. Bizim için her oyuncu değerlidir ve takımda çok önemli bir yere sahiptir. Saha içerisinde Mehil çok iyi bir çıkış yakaladı. Şuanda satın alınması ile ilgili bir çalışma yok. Tabi biz oyuncumuzun satın alınmasını isteriz. Zamanı geldiğinde de bunu dile getireceğiz. Çok iyi bir oyuncu olduğu kesin. Biz ondan daha iyi şeyler bekliyoruz, daha iyi olması ve kendini geliştirmesini istiyoruz. Geldiği günden bu yana çok iyi mesafeler kat etti, onun daha da iyi olacağını biliyoruz. Zaman bize bunu da gösterecektir” dedi.
“BAŞARI İLE BİRLİKTE GELEN DESTEĞİN SÜRMESİNİ İSTİYORUZ”

Kulübe geldiği günden bu yana stadyumda yerini alan ve takımlarını destekleyen Taraftarlara teşekkür eden Aydemir, “Ben Kahramanmaraş’ı çok iyi bilen birisi olarak Kahramanmaraşlı taraftarlarında nasıl biz zihniyet taşıdığını da çok iyi tahmin ediyorum. Takım başarılı olursa taraftarda takımın peşinden gelir. Takım başarılı olmaz ise takımın taraftarı takıma küser takımı uzaktan destekler. Ben bunu sadece Kahramanmaraş’ta yaşamadım. Futbol kariyerimde çok yaşadım. Bu tüm Türkiye’de böyledir de. Takım başarılı olursa taraftarı da başarılı, Yöneticisi de Teknik ekip ve futbolcusu da. Burada bizi Hafta içi olmasına rağmen bize inanan, güvenen Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği olmak üzere diğer taraftar gruplarına ve Kahramanmaraş halkına çok teşekkür ederim. Bizleri sağ olsunlar yalnız bırakmıyorlar. Çok teşekkür ediyorum bize güvenmelerini işitiyorum. En büyük hedefimiz seyircimizi mutlu etmektir. Bu şehir bizim şehrimiz, bu takım bizim takımımızdır. Benim burada olmam benim açımdan çok önemli. Futbol oynadığım dönemden bu güne kadar hiçbir sorun yaşamadığım bütün seyircilerimize teşekkür ediyorum. Hedeflediğimiz noktaya takımımızı taşıdığımız zaman bu desteklerin daha da artacağını düşünüyorum” dedi.