Site Logo

Fatİh KöŞker:''Her Maça Galİbİyet İçİn ÇIkIyoruz''

Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Futbol Şube Sorumlusu Fatih Köşker, Adıyamanspor deplasmanında Disiplini elden bırakmadan her zamanki futbolumuzu sahaya yansıtarak galibiyetle döneceklerini ifade etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Futbol Şube sorumlusu Fatih Köşker, Adıyaman Deplasmanına galibiyet için gideceklerini ifade ederek, Adıyamanspor sahasında oynadığı bu maçı kazanmak isteyecek, İyi bir kadro yapısı var ancak iyi bir hava yakalayamadı, . Biz de iyi gidişimizi sürdürmek istiyoruz. İnşallah biz bu hafta sonu Adıyaman’dan da galibiyetle döneceğimize inanıyoruz” dedi.

“ZOR BİR DEPLASMAN OLACAK”

Futbol Şube sorumlusu Fatih Köşker Adıyaman Deplasmanın şu şekilde değerlendirdi; “Ben arkadaşlarımızla konuştuğumuzda bu maçın şampiyonluk için son maç olduğunu söyledim. Bu maçı aldığımız zaman şampiyon olacağımızı söyledim. Biz her maça böyle bakacağız. Biz her maça böyle bakıyoruz ve bakmamız da gerekiyor. Adıyamanspor deplasmanda bu hafta Karagümrük ile berabere kaldı. Zor deplasman olacak. Rakibimiz son oynadığı maçı beraberlikle bitirdi ve deplasmandan moralli dönüş yaptılar. Adıyamanspor sahasında oynadığı bu maçı kazanmak isteyecek. İyi bir kadro yapısı var ancak iyi bir hava yakalayamadı. Yönetimi istifa etti ve şuanda iç karışıklık yaşıyorlar. Biz de iyi gidişimizi sürdürmek istiyoruz. İnşallah biz bu hafta sonu Adıyaman’dan da galibiyetle döneceğimize inanıyoruz. Beraberliği dahi aklımızdan geçirmiyoruz ancak sonuçta futbol oynuyoruz ve bazen istenilen sonuçlar da elde edilemiyor. Takımımızın kendi karakterini ortaya koyduğu zaman kazanacağını biliyorum. Adıyamanspor deplasmanına galibiyet için gideceğiz. Disiplini elden bırakmadan her zamanki futbolumuzu sahaya yansıtırsak bunu başarırız” diye konuştu.

“BİZ GALİBİYET İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Ligde iyi bir çıkış yakaladıklarını bunu devam ettirmek için sahaya çıkıp oyunlarını oynayacaklarını ifade eden Köşker, “Ankaraspor maçına baktığımız zaman daha önceki beyanatlarımızda söylediğimiz ‘bizim yedek oyuncumuz yok’ sözünü insanlar daha iyi anlar. Bu maçta sahaya çıkan kadronun ortaya koyduğu mücadele kamuoyunda çok fazla ses getirdi. Hocamız bir iki değişiklik dışında Kızılcabölükspor maçında bu kadroyu bozmadı ve korudu. Bizde en önemli ayrıntı ve en önemli detay takımdaki birlik ve beraberlik duygusunun çok fazla olmasıdır. Takım kaptanlarımız arkadaşlarla öyle güzel konuşmalar yaptılar ki, o çocukların Kızılcabölük’ü yenmemesi mümkün değildi. Takım kaptanları ve takımın ağabeyleri alt yapıdan gelen oyuncuların motivasyonunu yükseltiyor. O oyuncuların terlerini silip ayakkabılarını bağlıyorlar. Bu olgu çok önemli bir olgudur” dedi.

 “BİZİM İÇİN LİG YADA TÜRKİYE KUPASI FARK ETMİYOR”

Son haftalarda Hem Türkiye Kupasında hemde Ligde iyi bir hava ile yoolarına devam ettiklerini ifade eden Köşker,”Biz Türkiye kupasında 54 takımın içerisine girdik. Bizim için lig yada Türkiye kupası fark etmiyor. Biz önce mücadelemizi oynuyoruz sonra sonucu değerlendiriyoruz. Üçüncü turda Kayserispor gibi bir takım çıktı. Kadir Has Stadyumunda karşılaşmayı oynayacağız. Parolamız bellidir. Hedefimiz Gruplara kalarak gide bildiğimiz yere kadar gitmek. Bunun için mücadele edeceğiz” dedi.

“DAHA AZ HATA YAPAN BİR TAKIM OLMAYA ÇALIŞYORUZ”

Ligde alınana sonuçlar ile lige tutuk başladıklarını ve hataları en az seviyeye indirmeye çalıştıklarını ifade eden Kulüp Futbol Şube sorumlusu ve Basın Sözcüsü Fatih Köşker,

“Bu takımla bu skor bizi yanıltımı dersek işin doğrusu yanıltmadı. Çünkü ben takımla hemen hemen 24 saatimi geçiren bir kardeşinizim. Takımın kalitesini biliyorum. Birbirine inanmış kaliteli bir ekibimiz var. Maçtan öncede bunu konuştuk, kendi kalitemizin farkında olursanız bundan sonraki maçların kolaylaşacağını söyledim. Bir seri yakalamamız gerekiyordu bu seri deplasman maçı ile sürsün diye umuyorum” dedi. 

“BU TAKIM DAHA GÜZEL YERLERE GELECEKTİR”

Biz kadroyu kurarken her bölgeye alternatifli bir kadro kurmak istedik diyen Köşker, “Onu da başardığımızı düşünüyorum. Hafta içinde oynadığımız Ankaraspor maçında da hocamız diğer futbolcu arkadaşlarımız da denedi. Bu Kıılcabölük maçında da uygulandı. Kupa maçında 3. Tura çıktık ve karşımızda Süper Lig takımı var. Alternatif olan çocuklar bile bu ligde banko oynayacak olan çocuklar bana göre. Takımda ki arkadaşlığı gördüğümüz zaman soyunma odalarında görüyorum birbirlerinin terlerini silmeleri birbirlerinin ayakkabılarını bağlamaları bu takımın hakikaten bir takım olduğunun kanıtı olarak görüyorum. Bu alternatif kadro bizim elimizi güçlendiriyor. Ondan dolayı rahatız mutlu sona ulaşacağız. Bu takım daha güzel yerlere gelecektir. Daha birkaç haftaya ihtiyacımız var. Sabredildiği zaman güzel bir Kahramanmaraş Belediyespor takımı seyredeceklerdir. Diğer yandan ise Kupada da gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Çünkü kupa bir yandan bizim gibi takımlar için çocukları denemek hem de çocukların oynaması için çok önemli gittiğimiz yere kadar gideceğiz” ifadelerini kullandı.

“12. ADAMI YANIMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”

Her zaman 12. Adam olarak kabul edilen taraftarlarımıza takımımıza verdikleri destek dolayı teşekkür ediyor ve her zaman onları yanımızda görmek istiyoruz diyen Köşker, “Onların sonsuz desteği ile de bunu başaracağımıza inanıyorum. İnşallah bundan sonra daha güzel maçlar çıkararak sonuca varırız diye düşünüyorum.  Sporun şiddetten uzak barışla, sevgiyle olmasını istiyorum. Taraftarlarımızın da ve Türkiye’deki tüm taraftarlarında sporu bu şekilde görmelerini temenni ediyorum. İnşallah sevgiyle barış ortamıyla, centilmenlik havasında bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. Sadece bizim şehrimizde değil, ülkemizde de ve dünyada da sporun sevgi ve barış içerisinde şiddetten uzak kalmasını gerektiğini bir kez daha hatırlatarak gerek teknik heyetimize, gerek sporcularımıza ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

Haber: İlker YİYEN