Site Logo

KMS 1-0 Zeytİnburnu

Türkiye İkinci Lig B Kategorisi 5. gurupta mücadele edecek olan ilimizin Kırmızı-Beyazlı takımı Kahramanmaraşspor, Nevşehir kampındaki ilk hazırlık maçında Zeytinburnuspor’u 1-0 mağlup etti.

Nevşehir Avanos Avrasya Hotel’de kamp yapan Kahramanmaraşspor, hotel sahasında oynadığı ilk hazırlık maçında Kahramanmaraşspor’un eski Teknik Direktörü Erdal Alparslan’ın takımı Zeytinburnuspor’u 15 dakikada yeni transferlerden forvet oyuncusu Ahmet Hamdi’nin attığı golle mağlup etmeyi başardı. K.Maraşspor bu karşılaşmada kampa götürdüğü bütün futbolculara yer verdi.
Teknik Direktör Abdülkerim Durmaz, “Hazırlık maçı dahi olsa galip gelmek güzel bir duygu”
Dedi. Durmaz, “Kamp çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Futbolcularımın çalışmalarından gayet memnunum. Bu kamp çok faydalı olacaktır. Takımımız her açıdan lige iyi bir başlangıç yapacaktır.
İlk hazırlık maçımızı Zeytinburnuspor ile oynadık. Bu karşılaşmada futbolcularımın göstermiş olduğu performanstan memnun kaldım. Karşılaşmanın 15. dakikasında yeni transfer ettiğimiz Ahmet Hamdi’nin attığı golle karşılaşmadan galip ayrıldık. Maç boyunca da birçok fırsatı değerlendiremedik. Hazırlık kampı boyunca birkaç maç daha yapıp kampı tamamlayarak Kahramanmaraş’a döneceğiz” dedi.
Öte yandanK.Maraşspor Transfer Komitesi transfer çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken, iyi bir santrafor arayışları içerisinde oldukları öğrenildi...