Site Logo

KMS’NİN LİSANSLI FORMALARI SATIŞA ÇIKTI

PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor’un Lisanslı formaların satışı Ekrem spor’da başladı.

Kahramanmaraşspor Kulübünün lisanslı ürünleri satışa çıktı. Kulüp tarafından yaptırılan kırmızı- beyaz çubuklu, düz beyaz ve mavi zeminli formaları Kahramanmaraş’ın spor Malzemesi satışı yapan Ekrem Spor’da satışa sunuldu.

Fiyatı 50 lira olarak açıklanan formalar satışı başladı. Şimdiden formaların satışına ciddi talep olduğu öğrenildi. 3-4 çeşit olan formaların üst kısmı sade satışla 50 TL ye satıldığı öğrenildi.

2013-2014 sezonunda PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor’un merakla beklenen yeni sezon formaları Satışa sunuldu. Kırmızı Beyazlı ekip’in UMBRO firmasından temin ettiği yeni sezon formaları 4 çeşit olarak Kahramanmaraş halkı ve kırmızı- Beyaz aşıklarının beğenisine sunulmuştu.

Yeni sezonda PTT 1. Ligde yer alan 15 takımın spor malzemesi ve forma sponsoru UMBRO kırmızı beyazlı ekip için 4 çeşit forma sitili sundu. 4 çeşit sunulan forma sitili Kahramanmaraş’ın spor mağazalarından Ekremspor giyim de taraftarlarla buluşuyor.

Konu hakkında açıklama yapan Ekrem spor işletme sahibi ve Kahramanmaraşspor Kulüp Yöneticisi Ekrem Karaoğlan; “1969 Yılında Kurulan Kahramanmaraşspor’un o tarihten bu yana geçen sene ve bu sene ilk defa Taraftarının takımına bu kadar sahip çıktığına Kulübün Lisanslı ürünlerine yoğun talep olduğunu hatırlamıyorum. Bu gelişme ciddi anlamda şehrimiz adına çok sevindirici bir olay. Demek ki Futbol’da daha üst liglerde olsak neler neler olacak. 30 Yıldan bu yana spor malzemesi satan bir esnafım ve ilk defa Kahramanmaraşspor’un Lisanslı ürününü satarak satışa sunduğum formaya yoğun talep olduğunu geçen sezon gördüm. Kahramanmaraşlı taraftarlar takımlarına sahip çıkıyor düşüncesindeyim. Satışa sunduğumuz Lisanslı formaların sadece Kahramanmaraş halkı tarafından değil il dışı ve Yurt dışından taleplerin olması beni çok mutlu ediyor. Bu güzel olaya şahit olduğum için çok mutluyum. Diğer profesyonel takımımız Kahramanmaraş Belediyespor’da ileriki yıllarda Lisanslı ürünler yaptırır da bizde satışını yapmak düşer. Ben Kahramanmaraş’ın Lisanslı ürünlerini satmakla gurur duyarım” ifadelerini kullandı.

Haber: Halil GEYİK