Site Logo

KIrIkhanspor'da Bozkurt Dönemİ

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Kırıkhanspor’un başına Kahramanmaraşlı  Antrenör Osman Bozkurt getirildi.

Ziraat Türkiye Kupasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a mağlup olan Kırıkhanspor’da ayrılık rüzgarı esti.

Kupa maçında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a mağlup olarak kupadan elenen Kırıkhanspor’un teknik patronu Bülent Demirkanlı mağlubiyeti kaldıramayarak görevini sesiz sedasız bıraktı.

 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Kırıkhanspor'da alınan başarısız sonuçlar ardından teknik direktör Bülent Demirkanlı görevinden istifa etmesi ile birlikte Teknik direktörlükten boşalan koltuğa yardımcı antrenör Osman Bozkurt doldurdu. Notere giderek Kırıkhanspor ile ilişiğini kesen Bülent Demirkanlı'nın yerine Kulüp yönetimi tarafından bir ismin getirilmeyeceği ve yardımcı antrenör Osman Bozkurt ile devam edileceği öğrenildi.

Sezon başında büyük umutlarla takımın başına getirilen Kırıkhanspor Teknik Direktörü Bülent Demirkanlı, Sarı-Lacivertli ekipte başarısız sonuçların ardından istifa ettiğini açıkladı. 2013-2014 sezonu öncesinde büyük umutlarla takımın başına getirilen Bülent Demirkanlı, ligde oynadığı 4 karşılaşmada 2 beraberlik 2’de mağlubiyet almıştı. Ziraat Türkiye Kupasında da takımın ilk maçta elenmesinin ardından alınan bu başarısız sonuçlar nedeniyle Demirkanlı görevinden istifa etti. Notere giderek Kırıkhanspor Kulübü ile ilişiğini kesen Bülent Demirkanlı’nın yerine şimdilik başka bir teknik adamın getirilmeyeceği ve yardımcı Antrenör Osman Bozkurt ile yollarına devam edileceği kulüp tarafından bildirildi.

OSMAN BOZKURT KİMDİR?

1971 Kahramanmaraş doğumlu olan Osman Bozkurt Futbolculuk Hayatına İslahiyespor`da başladı İlk profesyonel deneyimi Kırıkhanspor`da oldu ardından, Göztepe, Orduspor ve Kahramanmaraşspor’da futbolculuk yaptı. Profesyonel Futbol hayatına Kırıkhanspor’da başlayan Osman Bozkurt, Teknik adam olarak ilk olarak da Kırıkhanspor’da başladı.

Altyapı çalışmalarında ise ilk önce Kırıkhanspor’da başlayan Osman Bozkurt, Yeni Malatyaspor’da Yardımcı Hocalığa devam etti. Ayrıca 2012-2013 sezonunda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da Yardımcı Hoca olarak görev yapıp, bu yıl ise Kırıkhanspor’a Yardımcı Hoca olarak göreve başlamıştı. 

Haber: İlker YİYEN