Site Logo

BüyükŞehİr Beledİyespor TaraftarI İle buluŞuyor...

3. Ligde mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yarın saat 16.00 da Hanefi Mahçiçek Stadyumunda taraftarının karşısına çıkıyor…

2013-2014 futbol sezonu Spor Toto 3.Lig’de yeniden başlıyor. 3. Ligdeki temsilcimiz Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ilk sınavını kendi sahasında Bursaspor’un pilot takımı olan Yeşil Bursaspor ile verecek. Yeşil Bursaspor ise geçen sezon Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un grubundaki rakiplerinden Oyak Renaultspor isim değişikliği ile Bursaspor’un Pilot takımı olarak ligde yer alıyor.

1 Eylül Pazar günü Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynanılacak olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor  – Yeşil Bursaspor maçı saat 16:00’da başlayacak.

Yeni sezonun ilk haftasında taraftarla buluşacak olan Mavi-Beyazlı ekip zorlu müsabaka da taraftarının desteğini de arkasına alarak 3 puan almanın hesaplarını yapıyor. Bu karşılaşmada Taraftar Grupları ise şov yapmayı hedefliyor. Kahramanmaraş’ın 2. Takımına eşit destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir Taraftarları Derneği ise her zaman fark yaratmaya devam ediyor. “Uğrunuzda ölmemiz gerekiyorsa biz ölmeye hazırız” yazılı başlıkla Tüm Türkiye’ye takımlarını desteklediklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği kale arkasına Büyük Dev Bayrağı asarak maç öncesinden hazırlıklarını tamamladı.

Kendi saha ve seyircisi önünde zorlu bir müsabakaya çıkacaklarının altını çizen Teknik patron Aydemir, “Rakibimiz yeni bir rotasyon ile Bursaspor’un pilot takımı olarak karşımıza çıkacak. Geçen sezon rakibimizi Oyak Renaultspor olarak herkes bilir. Bursaspor’un pilot takımı olunca Bursaspor’dan 7-8 tane takviye yaptılar ve kadrosuna güç kattılar. Tabi bunlar lige iddialı bir şekilde hazırlanırken bizde boş durmuyoruz ve lige bizde yapmış olduğumuz transferlerle lige hazırlanıyoruz. Bizi rakibimizin konumu ilgilendirmez. Biz işimize bakacağız. Sahamızda taraftarımızın desteği ile maçı alıp lige puanla başlamak istiyoruz” dedi.