Site Logo

Edeler Grubundan Zafer Özden'e sürprİz doĞum günü partİsİ

PTT 1. Lig'de mücadele eden Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin takım kaptanı Zafer Özden’e Edeler Grubu sürpriz doğum günü partisi organize etti…

Takım Kaptanı Zafer Özden’in 28. Yaş günün de Kahramanmaraş’ın en köklü taraftar grubu Edeler kulüp tesislerine giderek takım kaptanının Doğum gününü kutladılar.

Kahramanmaraşspor Tesislerine ellerinde meşalelerle giden Kırmızı-Beyaz aşıkları Edeler takım kaptanını dışarı çağırarak sürprizler dolu görüntülerle dolu anlar yaşattılar.

Takım kaptanını meşale şovu yaparak kulüp tesislerini savaş alanına çeviren Edeler Grubu daha sonra ise güzel bir pasta ile ağız tatlandırarak takım kaptanının 28. yaş gününe ortak oldular. Pastanın üzerindeki mumları söndürerek yaş günününü kutlayan Özden daha sonra tek tek taraftarlarla yeni yaşını kutladı ve böyle bir organizasyon yapan Edeler Grubuüyelerine teşekkür etti.

Akşam saatlerinde takımın kaldığı tesisleri basan Edeler Grubu Takım kaptanı Zafer Özden’in doğum günü olması sebebiyle sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptılar. Doğum Günü Sürprizine şaşıran Özden, Hatırlanmanın çok güzel olduğunu ifade ederek kendi elleri ile Edeler Grubu üyeleri ve takım arkadaşlarına pasta ikramı yaptı.