Site Logo

Besİm DurmuŞ:''ŞanlIurfa’ya puan İçİn gİdİyoruz''

PTT 1'inci Lig takımı Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, "Şanlıurfa'ya puan ya da puanlar almaya gideceğiz” dedi.

PTT 1. Ligde mücadele eden Kahramanmaraşspor A.Ş.’nin teknik direktörü Besim Durmuş, hafta sonu seyircileri önünde Ankaraspor karşısında 1 puan almanın üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

Maçta mücadeleci ve istekli bir oyun ortaya koyduklarını belirten Besim Durmuş, şöyle konuştu:

"Mücadele gücü yüksek bir maç olmasına rağmen rakip topla daha çok oynadı. Topa hakimiyet olarak rakibin üstünlüğü vardı. Biz de rakibin gücünü bilerek akıllı, mantıklı kendi haddimizi bilerek bir maç ortaya koyduk. Rakibin hatasını bekleyerek, gol veya goller bularak maçı kazanmak istiyorduk. Ancak galibiyet golünü bulamadık."

“HADDİMİZİ BİLEREK OYUNUMUZU OYNUYORUZ”

Bir futbol adamı olarak hakemlerle tartışıp tribüne çıkan bir insan olmadığını belirten Durmuş, futbolculuk hayatında bir kez kırmızı kart gördüğünü, 10 yıldır teknik adamlık yaptığını ve saha kanarından da atılmadığını söyledi.

Bir sezon boyunca şeref tribününe bakmadan maç yöneten biri olduğunu dile getiren Durmuş, şöyle devam etti:

"Ben futbolun gönül dostuyum. Ben futbol güzel oynansın istiyorum. Ben haddimi de biliyorum. 20 milyon TL bütçeyle bir takım kurulmuş. Ben 'gel de gol at' mı diyeyim. Haddimi bilerek, çok faul yapmadan, yapabileceğimizin en iyisini kendi oyuncu kaliteme göre yapmaya çalıştım."

“ASLANLAR GİBİ MÜCADELE EDECEĞİZ”

Deplasmana çıkacakları Şanlıurfaspor maçına ilişkin de değerlendirmede bulunan Durmuş, takım oyuncularının moral ve motivasyonlarının iyi olduğunu belirtti.

Maçın sahada oynanmadan kazanılmayacağını vurgulayan Durmuş, sözlerini şöyle tamamladı:

"Geçen hafta oynadığımız maçtaki mücadele gücümüzle topun bizde kalmasını sağlayarak, Şanlıurfa'ya puan ve puanlar almaya gidiyoruz. Biz oraya oynamaya onlar kadar maça ortak olmaya gidiyoruz. Almamız gereken çok yol var. Şanlıurfa'da çıkacağız ve aslanlar gibi mücadele edeceğiz" dedi.

Haber: İlker YİYEN