Site Logo

Recep Aydemİr: ''SavaŞan bİr takIm olacaĞIz''

Spor Toto 3. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Patronu Recep Aydemir, "Bu sezon mücadeleci, her maçı sonu kadar kazanmak için savaşan bir takım oluşturmak istiyoruz" dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da takımın başına getirilen Recep Aydemir, yeni sezon öncesi Kamp dönemi ve yeni sezona dair önemli açıklamalarda bulundu.

2013-2014 Futbol sezonunda Spor toto 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un Teknik Patronu Recep Aydemir Yeni sezona Dair Kahramanmaraş’ta Bugün Gazetesi Spor Servisine önemli açıklamalarda bulundu.

Aydemir, Ligin başlamasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade ederek Kamp etaplarını kazasız belasız, iyi bir şekilde sonuçlandırdıklarını ifade etti.

Aydemir, Genç Gazeteci İlker Yiyen’e yaptığı Şunları söyledi; “Gerçekten çok olumlu bir kamp dönemi geçirdik, oyuncularımızın neler yapabileceğimizi gördük. Takımsal anlamda ve bireysel anlamda kapasitemizi ölçmeye çalıştık. Çok olumlu geçtiğini söyleyebilirim. Neticeden öte neler verildiğiydi. Her şey den önemlisi kamp dönemimizin üç etabını da kazasız belasız sakatlık olmadan geçmesi de önemliydi bizim için. Çünkü kaza bela olmadan oyuncularımızı hazırlayacağız inşallah. Takım içinde ki birliktelik bizi çok sevindirdi. Her anlamda saha içi ve saha dışı anlamında hakikaten örnek bir takım olma yönünde ilerliyoruz. Tabi bunun güzel olmasıyla birlikte bu bizi daha çok mutlu kılacak. Allah’ın izniyle onu da başaracağız inşallah. Ben takımımızın durumundan oldukça memnunum. Bununsa hayata çok olumlu anlamda yansıyacağını da düşünüyorum” dedi.

“OYUNCULARIMIZIN UYUM PROBLEMİNİ AŞTIĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Takıma katılan oyuncuları ile daha önceki sezonda kalan futbolcular arasındaki uyumun kısa sürede kapatıldığını ifade eden Aydemir, “İnşallah bununda sahada olumlu bir şekilde yansıdığını göreceksiniz. Sanki çok uzun bir zamandır oynuyormuş gibi bir takım oluştu. Hazırlık maçlarında ki izlenim bizde öyleydi. İnşallah bununda olumlu yansıyacağını düşünüyorum. Burada sanki birkaç yıldır birlikte oynayan bir takım gibi çalıştık oynadık maçlarda o şekilde geçti. Yani üç maçta da bir üst lig takımlarıyla oynamamıza rağmen genelde kontrol hep bizde oldu. Çok pozisyonlara girdik. Son iki maçların 0-0 bitmesine rağmen üstünlük bizdeydi. Skorun çok fazla önemi yok hazırlık maçında olduğu için, oyuncularımızın öz güvenlerinin daha da gelişmesi açısından önemliydi. Diğer oyunun gidişatıyla alakalı oyunun hemen hemen her tarafında etkili olan bizim takımımızdı. Çok pozisyon vermememiz üç maçta gol yemememiz, çok sevindiriciydi. İnşallah bunu da lige olumlu bir şekilde yansıtıp Allah’ın izniyle ilk maçı da kazasız belasız geçip daha sonra yolumuza devam edeceğiz inşallah” ifadelerini kullandı.

“TEK HEDEF ŞAMPİYONLUK”

Ligde takımı en iyi yerde görmek istediklerini ifade eden Aydemir; “Burada da takımızın bir üst lige çıkması hedefimiz olarak görünmektedir. Dolayısıyla tek hedefimiz var şu an o hedef doğrultusunda da çalışmalarımızı yapıyoruz. Dolayısıyla tek hedefimiz şampiyonluk. Oyuncularımla da teknik ekibimle de bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

Ligde zorlu bir gruba düştüklerini belirten deneyimli teknik adam Recep Aydemir, “Çok zorlu bir grupta yer alıyoruz. Ekonomisi iyi olan ve büyük hedeflerle yola çıkanlar ilk sıraları zorlar diğer ekipler ise orta ve alt sıralarda mücadele eder. Böyle zorlu gruba düşmemiz genç oyuncular için avantajdır. İyi takımlar ve iyi oyunculara karşı oynayacaklar ve bu takımımızın konsantrasyonunu artıracaktır. Hedeflerimizin içerisinde koşan mücadele eden ve savaşan bir takım olmak” şeklinde konuştu.

“ALT YAPIYA ŞEKİL VERDİK”

Bütün hedefimiz Kahramanmaraş’ın geleceğini planlamak, gelecekle ilgili doğru adımlar atmak istediklerini ifade eden Aydemir, “Bülent Oflaz hocamızı alt yapının başına getirdik, biliyorsunuz üniversite de görev yapıyor. Bu konuda bize anlayış gösterdiler. Yapılanma içerisindeyiz, onları da gerçekleştirdik onlarda bitmek üzere. Oyuncularımızla beraber hocalar uyum içinde çalışıyorlar. İnşallah her zaman söylüyorum bu hemen olacak bir şey değil. Ama şunu bilmenizi isterim ki bu konuda büyük hassasiyet gösteriyoruz. Biz Kahramanmaraş Belediyespor’un ilerisini planlamaya uğraşıyoruz. Ama tabi ki bu süreç zaman alacak. A takımımızın başarısı gelecekle olan planlarımızı daha çok rahat yapmamıza sebep olacak. Takımımızdan birçok oyuncu gitmişti. Yeni arkadaşlarımız aramıza katıldı. İnşallah ileriki yıllarda da kendi çocuklarımızdan inşallah bunu başaracağımıza inanıyorum. Ama tabi bu çok dediğim gibi hemen olabilecek bir şey değil bu bir planlama her zaman söylediğim geldiğimde de söylediğim biz bu tohumu ekeceğiz dediğim inşallah bunun yeşermesini görmek meyvesini almak bize nasip olur. Profesyonel takımları biliyorsunuz farklı sonuçlar farklı sebepleri olabiliyor, her şeyde de bu konuda hazırlıklıyız ama en azından o noktada doğru olanı yapalım. Ben her zaman her türlü o noktada takımımla alakalı doğru olan her şeyi yapmak istiyorum” dedi. 

Haber: İlker YİYEN