Site Logo

Yönetİmden Taraftara Jest

Kahramanmaraşspor A.Ş. Yönetimi Taraftarın Sesini duydu ve Bilet Fiyatlarında indirime gitme kararı aldı.

PTT 1. Ligde mücadele eden Temsilcimiz Kahramanmaraşspor A.Ş. 12 Adam desteğini arkasında görebilmek adına bilet fiyatlarında büyük indirim yaparak taraftarın sesine kulak verdi.

Uzun bir aradan sonra Taraftarı ile buluşacak olan Kahramanmaraşspor A.Ş. takımı PTT 1. Ligdeki iç sahadaki ilk maçı olan Ankaraspor maçı biletlerinde büyük indirim yaparak taraftarın gönlünde taht kurdu.

PTT 1. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un bu hafta Hanefi Mahçiçek Stadyumunda oynayacağı Ankaraspor maçının bilet fiyatlarını 10 lira Maraton 15’lira kapalı Tribün olarak karar alan Kulüp yönetimi Kahramanmaraşspor taraftarlarının indirim çağrısına olumlu yanıt vermiş oldu.

Konu hakkında Açıklama yapan Kahramanmaraşspor A.Ş Kulübü As Başkanı Ufuk Bilgetekin, “Yönetim kurulumuzun almış olduğu karar doğrultusunda PTT 1.Lige çıkan takımımızın cefakar taraftarlarını sevindirmek amacı ile ilk maçımız olan Ankaraspor maçında onlara sevindirici bir müjde vermek istedik. Tribünlerde bize destek veren 12. Adamımız maçı öncesi tribünlerin doldurulacağından  eminiz. Şimdi takımımıza destek zamanı. Yönetim kurulu olarak bu indirim büyük Kahramanmaraşspor taraftarının talebi üzerine gerçekleştirdik. Taraftarımıza bu indirim Kahramanmaraşspor yönetiminin jestidir. Taraftarlarımızı çok seviyoruz ve bu talebi de uygun gördük. İnşallah Ankaraspor maçında da taraftarımız stadyumu doldurarak bize jest yapar” dedi.