Site Logo

KahramanmaraŞspor'da İmzalar AtIldI

26 yıl aradan sonra 1.Lig özlemini dindiren, Fatura vizyon Kahramanmaraşspor, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Yeni sezon da PTT 1. Lig'de mücadele edecek olan kırmızı-beyazlı ekipte yeni teknik adam ve kadroya dahil edilen yerli ve yabancı 13 futbolcu, kulüp binasında düzenlenen toplantıyla basına tanıtıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu Abant kampı ile tamamlayan ekibin yeni kadrosunda Azerbaycan, Fransa ve Nijerya asıllı futbolcular da yer alıyor.

Geçen sezon takımı şampiyonluğa taşıyan eski Teknik Direktör Fethi Çokkeser'in istifasıyla Kahramanmaraşspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Besim Durmuş, şampiyon bir takımın başında yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Takıma yeni futbolcuların katıldığını aktaran Durmuş, PTT 1. Lig'de mücadele vereceklerini belirti.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor Kulüp Başkanı Ferudun Kolat ise yeni sezon için transfer çalışmalarının son aşamaya geldiğini söyledi. Yönetimin 'sırf laf olsun' diye transfer yapmadığını vurgulayan Kolat, "Yönetim olarak biz laf olsun diye transfer yapmak istemiyoruz. Oyuncularımız çoğu kendisini ispatlamış arkadaşlar. Buraya da hizmet için geldiler. Biz 3 veya 4 arkadaşımızı daha kadromuza katacağız. Bu takım süperliğe çıkarsa bir takım kazanımlar elde edilir. Bizim de amacımız bu yönde. Takımın ne olduğunu herkes görecek" diye konuştu.

Azerbeycan'dan transfer edilerek 2 yıllık sözleşme imzalayan Moustapha Dabo ise başarılı olmak için geldiği takımda kendini ispatlayacağını ifade etti.

Göngürenspor'dan transfer edilen kaleci Mehmet Ali Tunç ise Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor'un potansiyeli yüksek bir takım olduğunu kaydetti.

Faturavizyon Kahramanmaraşspor, Göngörenspor'dan Mehmet Ali Tunç, Ofspor'dan Gökhan Durmuş, Göztepespor'dan Şamil Ünal, Çaykur Rizespor'dan Şahin Ali Terzi ve Cumhur Yılmaztürk, Azerbeycan'dan Moustapha Dabo, Farid Guliyev ve Murad Akhunzada, Elazığspor'dan İbrahim Eren, Almanya'dan İsa Bağcı, Nijerya'dan Madu, Ceyhanspor'dan Sadi Karaduman ve alt yapıdan Hacı Ahmet Kaplan'ı kadrosuna dahil etti