Site Logo

Emİn adImlarla İlerlİyoruz!

Kahramanmaraşspor'un teknik direktörü Abdülkerim Durmaz, sahalarında karşılaştıkları Şanlıurfa Belediyespor maçını kazanarak, yollarına emin adımlarla devam ettiklerini söyledi.
Durmaz, yaptığı açıklamada, mutlak galibiyet için hazırlandıkları Şanlıurfa Belediyespor maçında, çok iyi mücadele ederek, 3 puana 5 gol atarak ulaştıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Şanlıurfa Belediyespor maçında çok tempolu oynadıklarını ve 90 dakika boyunca rakip kalede gol arayışına girdiklerini ifade eden Durmaz, şöyle konuştu:
''Yüksek tempolu oyunumuz sayesinde, 5 gol attık, ama kalemizde de 3 gol gördük. Kahramanmaraş, bir maçta 3 gol yiyecek bir takım değil, ama tempolu oyun nedeniyle rakibimize çok sayıda pozisyon verdik. Rakibimiz de bu pozisyonları değerlendirip 3 gol atmayı başardı, ancak 3 gol yediğimiz bir maçta, rakip kaleye 5 gol atarak, taraftarımıza çok keyifli ve zevkli bir maç izlettirdik. Tabi ki bu zevkli ve keyifli mücadelenin soncunda 3 puan almayı başarmamız, camiada büyük bir sevinç yaşanmasına neden oldu. Bu zorlu maçta iyi mücadele eden, görevlerini yerine getiren tüm futbolcularımı kutluyorum.''

Durmaz, pazar gününe kadar izin verilen Kahramanmaraşlı futbolcuların Pazartesi gününden itibaren Hatayspor maçı hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.