Site Logo

GeleceĞİmİzİ NasIl Görüyoruz ?

Kahramanmaraşspor  yönetiminin ne  yapmak  istediği konusunda fikri olan var mı ?
Takıma 7-8 civarı futbolcuyla imzalar atıldı. Sonrasında  kampta beğenilmedi ve geri gönderildiler.
Hepimiz , evet  yönetim  transferlerde  yanlışlık  yapmış yanlıştan geri dönebiliyor kanısına vardık  ve
takımın bu sene daha farklı sistemde  PTT 1.Ligte boy  göstereceğine inandık.  Ardından hatrı sayılır isimlerle  anlaşmalar sağlandı yani takımımızın iki sene üst üste şampiyonluklarında  payları olan futbolcularla  sonrasında hepimiz daha çok sevindik. Şampiyon olmamızda emeği  olan birkaç  oyuncu bizimle kalmadı yönetim onlarla anlaşamadı. Biraz düşünelim hepimiz neyi n ne olacağını tahmin edebiliyoruz. Takımımızın bu sene kimlerle ve nasıl takımlarla karşılaşacağını biliyoruz rakiplerimizi hepsi süper lig tecrübesi olan takımlar ve biz bu kadroyla onlara karşı çıkabilirmiyiz ? Evet çoğu kesim tarafından  Kahramanmaraşspor’un  ligte kalıcı olamayacağını ve puansız bir şekilde ligten düşeceği
söyleniyor. Bizim takımımız iki sene üst üste şampiyon olduğunda bile şans verilmemişti. Hiç kimse bu
takıma şans vermesin  Kahramanmaraşspor’un cesur ve savaşçı futbolcuları gerekeni yapacaktır.

Hadi ligle ilgili sorunları bir kenara  bırakalım ve yönetimle  taraftarın sorununa gelelim.
Sorun demeyelim sadece ufak bir pürüz  desek  yerinde  olur.
Pürüzün başlangıcı Sayın Kolat’ın açıklamalarından sonra oldu.
Bilet fiyatlarının Kahramanmaraşspor’un taraftarlarının çoğu kısmının asgari ücretle çalıştığı bir konumda şekillenen bilet fiyatları taraftara fazla gelmiştir.
Süper ligde bile böyle bir bilet fiyatı yoktur diyebiliriz sadece 3 büyükler hariç.
Hepimiz gerçekçi olalım bu fiyatlarla çoğu kesim taraftarımız maçlara gitmez.
Aksini düşünmek gerekirse taraftarların bazı kesimleri maçlar TRT tarafından yayınlanıyor ve daha rahat seyretme şansları onlara doğuyor.

Sayın Kolat’ın iki seneden bu yana özellikle tüm medya mensuplarının önünde söylediği güzel bir söz vardı ; Bizim Arkamızda Bir Allah Birde Kahramanmaraşspor Taraftarı Vardır , diyen kulüp başkanımız bu sene bilet fiyatları budur isteyen gelsin istemeyen gelmesin diyor. Taraftarın çoğu kısmı bu sözün onlara ağır bir itaf şeklinde olduğunu söylüyor. Evet gerçekler bundan ibaret büyüğünden küçüğüne her kitlenin bu sözleri beğenmediğini biliyoruz. Bazı taraftar gurupları ise yönetimin haksız olduğunu ama onların bir bildiği olduğunu düşünüyor. Evet tabi ki de bir bildiği vardır ama taraftarları yönetimden soğutarak yapılmamalı bu bilinenler . Herkes farkında artık neler olacağının yönetiminde farkında olmasını bekliyor taraftar gurupları . Yazdıklarım yönetime saygısızlık olarak anlaşılması gerçekleri yansıtmak burada ki görevim.

Kahramanmaraşspor.org okurlarına sevgilerim ve saygılarımla . Bir sonra ki yazıda görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın .

Murat BALTACI