Site Logo

Fethİ Hoca Neden KonuŞmuyor!

Taraftarın aklına takılan bu soruya ben de bir cevap arıyorum. Evet Fethi hoca neden konuşmuyor?
Kahramanmaraşspor taraftarı bizi gördüğü her yerde bu soruyu yöneltiyor. Fethi hoca takımdan neden ayrıldı? Fethi hoca ne zaman bir açıklama yapacak?
Kahramanmaraş futbolunun tarihinde yerli hoca olarak en büyük başarılara imza atan ve taraftarın gönlüne taht kuran Fethi hocanın takımdan neden ayrıldığını ve yeni sezon için neden imza atmadığını kendisi bir açıklama yaparsa öğreneceğiz.
Ancak Fethi hoca bu konularda her zaman susmayı tercih etti.
Kahramanmaraş Belediyespor’dan ayrıldıktan sonra, ‘hocam neden takımdan ayrıldınız?’ Sorusunu da yanıtsız bırakmıştı.
Peki hoca neden susuyor?
Bu sorunun cevabı elbette takımlarda ve hocada gizli! Ancak şehrin futbol tarihinde en büyük başarılara imza atmış yerli hocanın akıbetini de taraftarın ve spor kamuoyunun bilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Benim gibi düşünen taraftarlar da bizlere her zaman şu soruları iletiyorlar:
Kahramanmaraş Belediyespor’u profesyonel lige taşıyan, Kahramanmaraşspor’u PTT 1. Lig’e taşıyan ve başarılı bir grafik çizen bir hoca neden takımdan ayrılır?
Kahramanmaraşspor’da iyi bir sezon geçiren ve bir kuruş para almadan takımı şampiyonluğa kadar taşıyan hocanın takımda kalması için yönetim hiç mi bir şey yapmadı?
Takım ile birlikte kampa başlayan hoca, biranda neden takımdan ayrılma kararı aldı?
Bu takımın durumu şimdi ne olacak?
PTT 1. Lig Süper Lig’in kopyası, Kahramanmaraşspor yeniden ikinci lige mi dönecek?
Fethi hoca takımda iç dengeyi çok iyi sağlıyordu, yeni gelen hoca bunu başara bilecek mi?
Hoca takıma çok faydalı transferler yapıyordu, hocadan sonra ikinci ligin ilk devresindeki sıkıntıları yeniden yaşar mıyız?
Fethi hoca bir başka bir kulüp için Kahramanmaraşspor’u bıraktı ise neden hala imzası açıklanmadı?
Taraftar bu soruları bize her fırsatta yöneltiyor. Ancak bizler de bu konularda taraftarın bildiği kadar bilgiye sahibiz.
Fethi hoca çıkar bir açıklama yaparsa neler olduğunu öğreniriz.
Onun haricinde kulaktan duyma bilgilere sahibiz. Bu bilgilerinde netliğinden emin olmadığımız için hiçbir şekilde yazamıyoruz.
Yönetim konu ile ilgili tatmin edici bir açıklama yapmamış olacak ki taraftarlar bu soruları bize yöneltiyor.
Kahramanmaraşspor A.Ş. ve bunun ciddiyetinde olması gereken bir takımdır. Şu süreçte Kahramanmaraşspor kamuoyunu yeteri kadar bilgilendirmedikleri için ortada dolaşan kirli bilgileri taraftar ve kamuoyu gerçek sanıyor ve endişeye kapılıyor.
Doğru olanı birinci ağızdan açıklamaları gerekir. Sadece bir internet sitesine demeç vermekle bu iş olmaz.
Ben de taraftar gibi Fethi hocanın çıkarak akıllara takılan bu soru işaretlerine bir cevap vermesini istiyorum. Eğer ortada bir yanlış varsa bu ortaya çıksın, eğer doğru bir şey varsa da bu ortaya çıksın. Susmakla gerçekler saklanamaz, susmak gerçeklerin kirlenmesine neden olur.
Bu duygu ve düşüncelerle herkese SPORLA DOLU GÜNLER diliyorum.

Cebrail Sarı'nın Yeni Köşe Yazısı