Site Logo

Bünyamİn KIlInç:'' YarIm BIraktIĞImIz İŞİ TamamlayacaĞIz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile nikah Tazeleyen Kahramanmaraşlı Santrofor Bünyamin Kılınç, geçen sezon yarım bıraktığı işi yeni sezon tamamlayacağını söyledi.

Spor Toto 3. Lig 1 Grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş Temsilcisi Kahramanmaraşş Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz gün transferde 13 kişi ile masaya oturmuş 13 kişiyi kadrosuna dahil etmişti. Kadrosuna dahil ettiği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’a 2-3 sezondur emek vererek Profesyonel olmasında büyük emekleri olan Kahramanmaraşlı Santrafor Bünyamin Kılınç Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor ile tekrar anlaştığı için mutlu olduğunu ifade ederek şunları söyledi.  

“Öncelikle şunu söyleyeyim yeni sezon inşallah hayırlı olur. Geçen sezon yarım bıraktığımız bir şampiyonluk olayı vardı inşallah sezon sonunda da ipi göğüsleriz ve şampiyonluk yaşarız. Yeni sezonda  İnşallah Belediyespor’umuz hak ettiği yere getiririz diye düşünüyorum. Yeni sezon için sözleşmemi uzattım ve 1 yıl daha Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor formasını giyeceğim.  Şu anda bir yıllık mukavelem devam ediyor, son yılım zaten federasyondan dolayı bir daha oynayamayacağım. İnşallah çıkarız devam ederiz burada. Çünkü Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor şehrimin takımı şehrimin takımında futbol oynamak ise bana mutluluk veriyor” dedi.

“BU SEFER OLACAK”

Hedeflerinin 2. Lige yükselmek olduğunu ifade eden Santrofor Bünyamin Kılınç, “Hedefimiz 2. Lige yükselmek, bu kadro ve bu yönetimin buna yapacağına inanıyorum. Çünkü biz bir aileyiz ve ailenin ortak isteği budur. Geçen sezon da bu istekle sahaya çıktık ama olmadı. Play-Off’ta finallere kadar yükseldik ama penaltı atışları ile elendik. Yani yüzdük yüzdük kuyruğa kadar geldik ama yeterli olmadı. İnşallah bu sezon olur diye umut ediyorum” dedi.