Site Logo

Recep Aydemİr: ''Yenİ Bİr TakIm Gİbİyİz''

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Teknik Patronu Recep Aydemir Yeni bir kadro ile lige damga vuracaklarını altını çizdi.

Günde çift idmanla yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Aydemir, beklenilen seviyenin üzerinde bir takım kurmak için çalıştıklarını ifade etti.

Hanefi Mahçiçek stadyumunda sabah ve akşam antrenmanları olmak ğüzere Teknik Patron Recep Aydemir ve ekibi gözetiminde günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kadrosuna kattığı yeni takviyelerle takımın iskeletini oluşturmaya çalışıyor. Yeni sezonda 3. Lig 1. grupta mücadele edecek olan Kahramanmaraş büyükşehir Belediyespor’a şuanda resmi olarak Dış transferde Kastamonuspor’dan Sağ kanat oyuncusu Uğru Yalçın, Tekirova Belediyespor’dan Stoper Devrim Aksongur, Keciörengücünden Stoper Edip Saruhan, Tavşanlı Linyitspor’dan Sağ kanat Metehan Andaç Özlü, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Kahramanmaraşlı sol kanat oyuncusu Enes Temizdemir, Kayseri Erciyesspor’dan Orta sahaEmre Morgil, Bursa Niliferspordan Orta saha oyuncusu Fatih Koç, Sivas Dört Eylül Belediyespor’dan Ortasaha Yasin Elmas, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’dan Santrafor Cemal Deliktaş, Bergama Belediyespor’dan Orta saha oyuncusu Yunus Akman’ı kadrosuuna kattı.     

MÜTEVAZİ KADRO

Bu sezon oluşturduğu yönetim ile spor kamuoyunun tüm dikkatlerini üzerine çeken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor'da yönetimden de birlik ve beraberlik mesajları veriliyor. Yönetimin oluşturulmasının hemen ardından teknik patronluğa tecrübeli isim Recep Aydemir’i getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yöneticiler son dönemlerde harcanan astronomik rakamlar yerine bölge gençlerinin yer aldığı mütevazi bir ekip ile yola gitme kararı alması spor kamuoyunun da takdirini topluyor.

RİTM VE TEMPOLU KOŞU

Hafta sonu Hanefi Mahçiçek stadyumunda hazırlıklarını sürdüren Mavi Beyazlılar da moraller üst seviyede. Takımın temposunu her geçen gün arttıran teknik direktör Recep Aydemir, takım içerisinde uyumun artması için farklı bir sistem uyguluyor.

İKİ GRUP HALİDE ÇALIŞTI

Antrenmana düz koşu ile başlayan Mavi- Beyazlılar, koşu sırasında ritm ve tempo hareketleri yaptı. Daha sonra açma germe çalışmalarıyla devam eden antrenmanda tempo zaman geçtikçe yükseldi. Takımı iki gruba ayıran Aydemir, bir gruba dar alanda minyatür kale maç yaptırırken, diğer grup ise istasyon ve şut çalışması yaptırdı.

“TEMPOYU ARTIRACAĞIZ”

Sıkı antrenman programı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mavi- Beyazlıların Teknik Patronu Recep Aydemir,  “Yeni sezon hazırlıklarımızı geçen hafta Pazartesinden itibaren günde çift antrenman sürdürdük. Perşembe günü sadece üç antrenman yaptık. Diğer bütün günler çift antrenmanla devam ediyoruz. Pazar gününü izinli olarak geçirdik. Pazartesi günü tekrar çalışmalara başladık. Salı, Çarşamba, Perşembe de çalışmalarımız sürecek. Çalışmalarımız yavaş yavaş ağırlaşıyor. Ondan sonra iki gün iznimiz var. Çalışmalar iyi gidiyor bu zamana kadar ki süreçte çok iyi çalıştık diyebilirim. İnşallah sonra ki on gün yine buradayız. Eksikliklerimizi gidermeyle alakalı inşallah on gün sonunda takımı şekillendirdiğimiz bir Bolu kampı var. İnşallah Bolu kampına da daha önce söylediğim gibi sezon boyu devam etmeyi düşündüğümüz arkadaşımızın kampa dahil ederek ligin ilk maçına elimizden geldiği kadar çabucak hazırlanmak istiyoruz. Yeni takım sayılırız. Biliyorsunuz iskelet kadromuzdan birçok oyuncumuzu kaybettik. Yeni transferlerimiz var onları bir arada uyum sürecini tamamlamak istiyoruz. Onu da inşallah başaracağız. Çalışmalar çok iyi gidiyor şu ana kadar çalışmalar çok uyumlu bir şekilde sürüyor” dedi. 

Haber: Halil GEYİK