Site Logo

KahramanmaraŞspor TaraftarlarI Bİlet FİyatlarIna İsyan Ettİ...

Kahramanmaraşspor taraftarları hafta içinde açıklanan bilet fiyatlarının yüksek olmasından dolayı Cuma günü Akşam saat 21.00'da 12 Şubat stadyumunda toplanarak basın açıklaması yaptı.Kahramanmaraşspor taraftarları adına basın açıklamasını Mustafa Sarışahin yaptı.

Saygıdeğer Basın Mensupları


Bugünkü açıklamamız FV Kahramanmaraşspor kulubünün açıkladığı bilet fiyatlarına tepkimizi dile getirmek icin toplanmış bulunmaktayız. 3 gun önce açıklamış olduğu ligde kalabilmek için mücadele edeceğimizi söyleyen kulüp baskanımız, bugünse şampiyonluğa oynayacağız açıklaması ile taraftarlar olarak arasında hangi sözüne inanacagimiza şaşırdık. Başkanın acıklanmasina gore 50 tl kapalı tribun, 20 tl maraton tribun, 10 tl kale arkası olarak bildirmiştir.Ve “İSTEYEN GELSİN İSTEYEN GELMESİN” diyerek taraftarları üzmüştür.Şu unutulmamalıdır ki bu takım 3.ligde iken de Ptt 1.ligde de bu taraftar arkasındadır. Şu anda FV Kahramanmaraşspor taraftarları bilet fiyatlarını şaşkınlık ve hayretler icerisinde karşılamaktayız.

Biz FV Kahramanmaraşspor taraftarları olarak soruyoruz; komşu ilimiz Gaziantepspor'un bilet fiyatları 5-10-20 olarak biliyoruz. Sayın başkanın bir an evvel şuursuzca açıklamalarından vazgeçmesi bekliyoruz. Henüz FV Kahramanmaraşspor taraftarlarının beklediği transferleri gerçeklestiremedigini görüyoruz. Bir an evvel kaliteli ekip oluşturmasini büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz. Çünkü ptt 1.lig çok kuvvetli ekiplerin bulunduğu bir ligdir. Ve sayın başkanın dediği gibi, bir allahımiz var bir de taraftarımız var açıklamasını kendisine hatırlatıyoruz.
Bütün FV Kahramanmaraşspor taraftarları olarak bir an once gerçek bilet ve kombine fiyatlarını açıklamasını bekliyoruz. Bügün bu açıklamada yanımızda olmayanlar, yarın bir gün hiçbir şekilde yanımızda olamaz, olmayacaktır.

Edeler Grubu adına ALİ ERBİLİR
Cefekarlar Grubu adına OSMAN ABACI
Akdeniz Aslanları Grubu adına Sıddık Sağır
Büyükşehir Taraftarlar Derneği adına DURSUN ÖZÇELİK
Kahramanmaraşspor Taraftarlar Derneği adına ALAADDİN DEVLET ÜLGER