Site Logo

Mustafa Semercİ'ye HayIrlI Olsun Zİyaretİ

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübünü tekrar başına geçen Mustafa Semerci’ye Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği Yönetimi Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirerek yeni sezon değerlendirmesi ve Dernek hakkında bilgiler paylaşıldı. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Önal, Genel Sekreter Soner Deşir, Muhasip İlker Yiyen, Ömer Gürlek, Mahmut İmer ve dernek Denetleme kurulundan Halil Geyik katıldı.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’un durumları, Transfer politikaları ve konumları tartışıldı.

“DERNEK OLARAK TAKIMLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Derneklerinin hem Kahramanmaraş Spor hem de Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’u destekleyeceklerini ifade eden Dernek Başkanı Dursun Özçelik, “Her iki takımımızda profesyonel ve bizim şehrimizin takımları. Onları daha yükseklerde görmek bizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Siz ise Tekrar takımın başında yer alacaksınız. Geçen sezon olduğu gibi, Biz sizlerin yaptıklarınızı, gayretlerinizi gecen sezon gördük. Bu gayretlerinizin ise semeresini almak için mücadele ettiniz ama kıl payı kaçırdınız. Şimdi önümüzde yeni bir kadro ve yeni bir sezon var. İnşallah bu sezon emeklerininiz semeresini alırsınız. Takımın başına tekrar seçilmeniz biz Büyükşehir spor Taraftarları Derneğini mutlu etmiştir. Bunun yanı sıra Takımımızın ismi Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor olarak Federasyon tarafından tescillenmiştir. Ve yeni sezon için takımımızın grubu da belli olmuştur. Yarın ise fikstür belli olacak. İnşallah şimdiden hayırlısı olur. Takımın başına getirilen Recep hoca doğru seçim olarak görüyoruz. Kişilikli, kimlikli ve otoriter bir teknik direktör, İnşallah istenilen başarıyı sağlar ve takımı 2. Lige çıkartır. Bizde Büyükşehir Spor taraftarları Derneği olarak 2 takımımızı da eşit bir şekilde destekleyerek ayrım yapmadan birlik beraberlik içerisinde elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz ve her zaman yanındayız. Siz ve ekibinize tekrardan yeni sezon ve yeni görevleriniz hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mustafa Semerci, “ Yeni sezona yeni bir kadro ile gireceğiz. Takımımız yeni sezon hazırlıklarına başladı. Hocamız sabahın erken saatlerinde ve akşamın serinlik bastığı saatlerde antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Biz hocamıza ve kurmuş olduğu takıma güveniyoruz. Yeni sezon için büyük hedeflerimiz var anlımızın akı ile bu hedeflere ulaşmak istiyoruz. Bu hedeflere siz sporsever taraftarlarımızla birlikte ulaşıp hep birlikte güleceğiz. Çünkü Kahramanmaraş bu sevinci hak ediyor” dedi.  

“HEDEFİ OLMAYAN TAKIM OLAMAZ”

Yeni sezonda 1. Grupta mücadele edeceklerini ifade eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Semerci: “Spor Toto 3.Ligi 1. Grupta mücadele edeceğiz. Grubumuzda mücadele edeceğimiz 18 takım var ve bu takımlar ülkemizin değişik bölgelerinden. Biz yola çıkarken kendimize bir hedef koymuştuk. Bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Grubumuzda 18 ayrı takım var ve hepsinin hedefi bir üst lige çıkmak. Hedefi olmayan Kulüp olacağını sanmıyorum. Çünkü hedefi olmayan kulüp olamaz. Bizde hedefimizi belirledik ve hedefimiz doğrultusunda ilerlemek için Takımın Başına Kahramanmaraşspor’da futbolculuk, teknik direktörlük yapmış Kahramanmaraş’ı iyi tanıyan Recep Aydemir’i getirdik. Bu konuda da transferlerimiz başta olmak üzere canla başla çalışarak hedefimize emin adımlarla ilerlemek ve sezon sonunda bir üst lige yükselmek istiyoruz. Bize büyük destek veren Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneğine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.