Site Logo

EDELER GRUBU DİMDİK AYAKTA!

Son zamanlarda Kahramanmaraş futbol camiasında Kahramanmaraşspor Kulübünün taraftarlarının çoğalması ve mevcut taraftarın dağılması ile alakalı Edeler Grubu bir basın Bildirisi yayınladı.

Kahramanmaraş’ın en etkin taraftar gruplarından biri olan Edeler Grubu son zamanlarda çıkan iddialar üzerine isim değişikliği ve grup birleşmesi ile ilgili çıkan iddialara cevap vererek Edeler Grubu Dimdik ayaktadır diyerek diğer taraftar gruplarına mesaj verdi.

Son zamanlarda ortaya çıkan “ASİEDELER” ismini benimsemeyerek biz edeler Grubu olarak Amigo Ejder ve Amigo Dursun Özçelik tarafından Edeler Grubu olarak kuruldu bitecek sekte Edeler Grubu olarak biteriz diyen Grup yönetimi Asiler Grubundan gelen teklifi ret ederek Edeler Grubu adı altında stadyumda takımlarına destek verecekler.

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un bir üst Lig olan PTT 1. Lige yükselmesi ve sezonun ara döneme girmesi ile Edeler Grubu bitti, dağıldı gibi iddialara cevap veren Edeler Grubu Tribün Liderlerinden Ali Erbilir Yerel Basına Basın bildirisi ile bilgi verdi.

Erbilir Basın bildirisinde şunları söyledi; “Edeler Grubu bitti, Edeler grubu bölündü gibi her yerde konuşulmaya başlanmış. Onların başını sokacağı bir dernek bile yok denmeye başlanmış. Her yerde önemli olan dernek mi? Bizce değil, siz hepiniz, biz tekiz. Herkese hodri meydan biz özel idarede buluşarak da park da buluşarak da maçlarımıza gideriz. Çünkü Edeler grubunun temelleri çok sağlam. 1983 yılında rahmetli amigo Ejder abi ve amigo Dursun abi tarafından kurulan Edeler grubu 2007 yılında tekrar bizler tarafından tribünlerde aktif hale gelmiştir. Edeler grubunu ne kimse bitirebilir, nede kimse karıştırabilir. Biz var oldukça Edeler grubu her zamanki yerinde olacaktır. Ne kimsenin adamı olduk, nede kimseye yalakalık yaptık. Bize şu başkana protesto yapın istediginiz miktarı alın diyenler oldu. Bize şu hocaya istifa çekin istediğinizi alın diyenler oldu. Ama bilmedikleri tek şey vardı, oda edeler grubunu parayla satın alamayacakları, o yüzden dik duruşumuz her zaman devam etti. Kahramanmaraşspor un menfaatleri için her şeyi her yerde konuşmadık. Ne Kahramanmaraşsporumuz gol yediginde sevindik. Nede rakip takımları tuttuk. Bizim için tek as olan her zaman Kahramanmaraşspor du ve hep öle de kalacak. Kişiler gelip geçicidir ama kahramanmaraşsporumuz her zaman kalıcıdır. As olan her zaman kahramanmaraşspordur. İnşallah en kısa zamanda bizde başımızı sokacak yer açmayı düşünüyoruz, meraklı arkadaşlara duyurulur. Bizim grubumuzun başkanı da, abisi de Hakan Büyükceylan dır.  Başka başkanımızda ağamızda, paşamızda yoktur. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz” ifadelerine yer verdi.