Site Logo

BüyükŞehİr Taraftarlar DerneĞİnden Onursal BaŞkana Zİyaret

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği Yönetimi Kahramanmaraş Belediyespor ve Kahramanmaraşspor’un onursal başkanı Mustafa Poyraz’ı ziyaret ettiler.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kahramanmaraş Büyükşehir Spor Taraftarlar Derneği Başkanı Dursun Özçelik, Başkan Yardımcısı Mehmet Önal, Genel Sekreter Soner Deşir, Muhasip İlker Yiyen, Ömer Gürlek, Mahmut İmer ve dernek Denetleme kurulundan Halil Geyik katıldı.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’un durumları, Transfer politikaları ve konumları tartışıldı.

“KIVILCIMINIZ ŞAMPİYONLUĞU GETİRDİ”

Ziyarette Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’a katkılarından dolayı Dernek adına Teşekkür eden Dernek Başkanı Özçelik, derneklerinin hem Kahramanmaraş Spor hem de Kahramanmaraş Belediyespor’u destekleyeceklerini ifade ederek: “Her iki takımımızda profesyonel ve bizim şehrimizin takımları. Onları daha yükseklerde görmek bizleri fazlasıyla mutlu edecektir. Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Lige çıkmasında büyük katkınız var. Bir kıvılcımla Kahramanmaraşspor’un şampiyon olmasını sağladınız. Kahramanmaraş Belediyespor’umuzada aynı desteği verdiniz o da şampiyonluk kapısından son dakikada döndü. Kahramanmaraşspor’umuza ve Kahramanmaraş Belediyespor’umuza vermiş olduğunuz katkılardan dolayı sizlere şükranlarımızı borçluyuz. İki takımımızın da onursal başkanlığını yapıyorsunuz ve Onursal başkan olarak iki takımada eşit şekilde yaklaşmanız biz taraftarları da mutlu ediyor. Şuanda takımımızın bir kampta çalışmalarını sürdürüyor. Eldeki mevcut kadronun birçoğunu koruyarak 3-5 takviye ile devam edecek gibi gözüküyor. Belediyespor’umuz ise pazartesi günü mesaisine başlayacak. Takımın başına getirilen Recep hoca doğru seçim olarak görüyoruz. Kişilikli, kimlikli ve otoriter bir teknik direktör, İnşallah istenilen başarıyı sağlar ve takımı 2. Lige çıkartır. Bizde Büyükşehir Spor taraftarları Derneği olarak 2 takımımızı da eşit bir şekilde destekleyerek ayrım yapmadan birlik beraberlik içerisinde elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz” diye konuştu.

“RENKLERİNİZLE HALKA MESAJ VERİYORSUNUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Kahramanmaraş Büyükşehir oldu. Büyük şehir olmasından bir payda siz almışınız. Büyük şehir künyesini kullanarak dernek faaliyetine geçmişiniz. 2 takımı da destekleyerek takımlara moral vereceğinize inanıyorum. Üzerinize giydiğiniz Tişörtlerle Kahramanmaraş halkına önemli mesajlar veriyorsunuz. Tişörtünüzün renkleri Kahramanmaraş’ın 2 profesyonel 2 de BAL takımı olmak üzere 4 takımını da çağrıştırıyor. Bu da güzel bir düşünce hem Kahramanmaraşspor Hem Belediyespor, Hem Elbistanspor hemde Türkoğluspor renklerini barındıran tişörtleriniz harika mesajlar vererek birlik beraberliği çağrıştırıyor. İnşallah Kahramanmaraş Halkıda bu mesajdan yararlanır e birlik beraberlik içerisinde hareket edilir” ifadelerini kullanarak dernek yönetimine başarılar diledi.