Site Logo

KMS’NİN YENİ SEZON FORMASI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

PTT 1. Ligde mücadele edecek olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Yeni sezonda giyeceği UMBRO formalar görücüye çıkarak taraftarın beğenisine sunuldu.

2013-2014 sezonunda PTT 1. Ligde mücadele edecek olan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un merakla beklenen yeni sezon formaları belli oldu. Kırmızı Beyazlı ekip’in UMBRO firmasından temin ettiği yeni sezon formaları 3 takım olarak Kahramanmaraş halkı ve kırmızı- Beyaz aşıklarının beğenisine sunuldu.

PTT 1. Lig temsilcimiz Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un yeni sezonda giyeceği formalar belli oldu. Şuan da imalatı yapılan formalar, antrenman malzemeleri ve bütün kamp malzemeleri UMBRO markası olacak. Yeni sezonda PTT 1. Ligde yer alan 15 takımın spor malzemesi ve forma sponsoru UMBRO kırmızı beyazlı ekip için3 çeşit forma sitili sundu.

Üç tür forma giyecek olan kırmızı-beyazlılar da çubuklu klasik forma vazgeçilmez olarak yeni sezonda da kullanılacak. Diğer forma ise UMBRO’nun özel kırmızı tasarımı formalar olacak. Bu formalar da kırmızı üzerine yine kırmızı çizgiler dikkat çekiyor. Koltuk altları beyaz olan bu forma da göğüs çevresinde ise beyaz bir çizgi mevcut. Diğer son forma ise Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un ilk kez kullanacağı bir tür olacak. Bu formada ise beyaz ve gri tonlar hakimlik ediyor.