Site Logo

Kalecİ Antrenörü AydIn Artanlar'a VefasIzlIk...

Bu sene PTT 1. Ligde Mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor’da Kaleci antrenörü Aydın Artanlar ile yollar ayrıldı.

 

2 sezondur Kahramanmaraşspor’da Kaleci antrenörlüğü yapan Aydın Artanlar takımın kampına 2 gün kala görevinden alındığı öğrenildi. Son iki sezonda Takımın şampiyonluğunda büyük pay sahiplerinden Aydın Artanlar’ın bu şekilde görevine son verilmesi Kahramanmaraşspor taraftarlarınca şaşkınlıkla karşılandı. Takımın maddi krizde oldugu zamanlarda bile takıma moral veren futbolcuları maçlara motive eden Aydın Artanlar’ın bu şekilde kulüpten ayrılmasını Hiç kimse tasvip etmedi.

 

Kahramanmarasspor.org ekibi olarak Şampiyonluğun gizli Kahramanı Takımın kaleci Antrenörü Aydın Artanlar’a ulaşarak durum hakkında bilgi aldık. Aydın Artanlar sitemize yaptığı açıklamada; Son 2 sezondur Kahramanmaraşspor’da şampiyonluk yaşadım. Kahramanmaraş halkını ve Kahramanmaraşspor’un taraftarlarını çok seviyorum. Burda kaldığım 2 sezonda hayatımın en güzel günleri yaşadım, bu şekilde ayrılmak istemezdim ama maalesef çok sevdiğim Kahramanmaraşspor’dan ve Kahramanmaraş’tan ayrılmak zorunda kaldım. Sezon sonunda yönetimle yaptığımız görüşmelerde devam edecegimiz söylenmişti. Kampın başlamasına 2 gün kalmıştı ve ben kampın nerede yapılacağını bilmiyordum. Faturavizyon genel merkezine Giderek Başkanla görüştüm. Başkan bana sen bizimle çalışmak istemediğini söylemişin dedi. Benim bilgim olmadan Takımın Teknik sorumlusu Fethi Çokkeser Kulüp Başkanına Aydın Hoca bizimle çalışmak istemiyor demiş. Benimle konuşmadan nasıl böyle bişey söylemiş şaşırdım. Eğer benimle Çalışmak istemiyorsa sezon sonunda bana söyleyebilirdi, bende bana gelen teklifleri değerlendirirdim dedi. Kahramanmaraşspor’da görev yaptığım süre içinde Çalıştığım Kalecilerimiz Taylan, Ersel ve Miraç ile güzel çalışmalar yaptık ve bu çalışmalarımız sonunda 2 sezonda 2 şampiyonluk yaşadım. Kahramanmaraşspordan aydıldığım için üzgünüm,  Kahramanmaraşspor’da bana göre verilirse ben herzaman göreve hazırım dedi.

 

Aydın Artanlar son olarak, Görev yaptığım süre içinde Bana göstermiş oldukları ilgi ve desteklerinden dolayı Kahramanmaraşspor Yöneticilerine, Takımda oynayan Futbolcu kardeşlerime, Tesis çalışanlarına ve özellikle Şampiyonluğun gizli Kahramanı, iyi günde, kötü günde takımlarını herzaman destekleyen Kahramanmaraşspor’un büyük taraftarlarına teşekkür ederim dedi. 

Haber: KahramanMarasSpor.Org