Site Logo

Onur Berber'de UzattI...

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor başarılı oyuncu Onur Berber ile yeniden anlaştı ve 2 yıllık sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig temsilcimiz Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da iç transferde bir isim daha imzayı attı. Kırmızı- Beyazlı taraftarlarının sevdiği başarılı oyuncusu Onur Berber Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ile yeniden anlaşmaya vardı ve kendisini 2 yıl daha Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde dünya evine girerek bekarlığa veda eden Onur Berber, Resmi mukavelesini Nikah masasında gerçekleştirmişti. Bekarlığa veda eden Onur Berber’i Kırmızı- Beyazlı Kulübün yöneticileri tecrübeli oyuncuyu kaptırmamak için temasa geçerek sözleşmesini 2 yıl daha uzattı.

İmza töreninde konuşan tecrübeli oyuncu Onur Berber, “Kahramanmaraş benim hayatımda önemli bir nokta ve özel bir durak oldu. Hem futbol kariyerim hem de hayatım boyumca unutamayacağım özel bir şehir. Peş peşe 2 şampiyonluk. Çok sağlam bir arkadaş ortamı. Yaşanan olumlu ve olumsuz gelişmeler. Bunların hepsi benim için değerli anılar. Yeniden kulübümle anlaşmak benim de en çok istediğim şeydi. Bu arada düğünümüz oldu. Ve şimdi yeniden işe koyulma zamanı. Yeni sezonda daha zor bir yarışın içinde olacağız. Bu defa rakipler daha büyük ve çok büyük kadrolar kurdular. İnşallah yeni sezonda hedefimize ulaşırız” dedi.