Site Logo

Gökhan DurmuŞ KahramanmaraŞspor'da

PTT 1. Ligin yeni Takımı Kahramanmaraşspor transfer hız verdi. İç transferde sözleşmesi biten oyuncularl mukavele yenileyen Yönetim, dış transferdede eksik gördüğü yerlere transfer yapmaya devam ediyor. Son olarak Ofspor'un başarı solbek oyuncusu Gökhan Durmuş'u transfer eden Kahramanmaraşspor yönetimi Gökhan  Durmuş'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Gökhan Durmuş Kimdir?

12 Nisan 1986 tarihinde Trabzon'da doğdu.Defansın solunda görev alıyor.

Trabzonspor'un ara takımı olmadan önce adı Değirmenderespor olan 1461 Trabzon'da futbola başladı. Oyuncu özellikle savunmada yaptığı yerinde müdahalelerle teknik yönetimin gözüne girdi. 108 maçta forma giyen Gökhan Durmuş 11 gol attı.

3 Ağustos 2009 tarihinde Gümüşhanespor'a transfer oldu. Bir sezonda 18 maç oynadı ve bir gol attı. 7 Temmuz 2010'da İskenderun Demir Çelikspor'a geçti. Orada da bir sezonda 24 maçta forma giydi. 5 Eylül 2011'de Ofspor'a transfer oldu. Devre arasında sözleşmesi karşılıklı fesh edildi ve Tokatspor'a transfer oldu.

30 Ağustos 2012'de tekrar Ofspor'a transfer oldu. Oynadığı 8 lig maçında 4 gol attı. Türkiye Kupası'nda 2-1 yenildikleri Beşiktaş maçında da bir gol attı.