Site Logo

BüyükŞehİr Taraftarlar DerneĞİ İstİŞare ToplantIsI YaptI

Kahramanmaraş Büyükşehir Spor taraftarları Derneği üyeleri Dernek Toplanma merkezinde istişare toplantısında bir araya geldi.

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’a tam destek vererek stadyumda yer alan Kahramanmaraş Büyükşehir spor Taraftarları Derneği üyeleri Dernek binasında istişare toplantısı yaparak yeni sezonda nasıl bir yol çizileceği hakkında taraftarlara bilgiler verildi.

2012 yılı Kasım ayı içerisinde kurulan ve kurulduğu günden bu yana spor kamuoyuna hareketlilik kazandıran Büyükşehir Spor Taraftarları Derneği 2013-2014 Futbol sezonunda Saha olaylarının azalması hakkında üyeler uyarılarak Derneğin Faaliyetleri hakkında Üyelere bilgiler verildi.

Safron Otel arkasındaki Dernek Toplanma merkezinde üyelerle bir araya gelen Büyükşehir Spor taraftarları Derneği yönetim kurulu Üyelerle ilk toplantısında takım ile taraftarın bir çatı altında birlik beraberlik içerisinde olması için bir takım çalışmalar yapılacağı ön görülürken toplantıda birlik beraberlik içerisinde hareket edildiği müddetçe başarılmayacak hiçbir şeyin olmadığı vurgulandı.

“BU SEZON ÇOK FARKLI OLACAK”

Kalabalık bir ortamda yapılan istişare toplantısında Konuşan Dernek Başkanı Dursun Özçelik, 2013-2014 Futbol sezonu başlamak üzere ve takımlarımızda sessizlik hakim. Tabi Kulüp yöneticilerinin de bildiği bir yöntem vardır ve bu yöntem doğrultusunda hareket ediyorlardır. Bizde Derneğimiz olarak Yeni sezona farklı bir şekilde hazırlanıyoruz. Kurmuş olduğumuz ve Kahramanmaraş’ın spor kulüplerini iç ve dış saha maçlarında desteklemek için taraftarları bir çatı altında toplamak üzere 2 takımımıza aynı yaklaşımla destek vermek üzere siz değerli yöneticilerim ve üyelerimle birlik beraberlik içerisinde bu işi anlımızın akı ile başaracağız. Üyeler arasında birlik ve beraberliği, sosyal dayanışmayı temin etmek amacı ile faaliyete geçirdiğimiz Derneğimizde bizim prosedürlerimize uyabilecek kişilikli, kimlikli kişilerle bu yolda ilerleyeceğiz. Bizim Derneğimizde Kötü alışkanlıkları bulunan insanların bizim arasında yeri yoktur. Ben yıllardan bu yana dernek başkanlığı yaptım. Bu şehirde her türlü düşünceye sahip insanlar olduğunu biliyorum. Biz aramıza seçici insanlar alarak onların fikirleri ve bizim fikirlerimizin uyuşması ile üyemiz olarak stadyumlarda ve nerede olursa olsun sahip çıkacağız. Onlarla birlikte aile ortamında tek parça olacağız” dedi.

“SESSİZLİK ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BOZULUR”

Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş Belediyespor’un Transfer Politikası ile değerlendirmelerde bulunana Özçelik, “PTT 1. Lige çıkan Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor üzerine birçok iddia ortaya konuluyor. Her gün iddialar git gide artıyor. Hergelen farklı şeyler konuşuyor. Kahramanmaraşsporumuz şuana kadar birçok isimle Ön sözleşme imzaladı. Şu anlık resmi isim olarak 2-3 kişiden başka kimse yok. Resmi bir şey olmadan kafadan sıkmanın mantığı da yok. Sessizlik git gide bozulacak ve takımımız sezona öyle ya da böyle çıkacak. Nijeryalılar ise yavaş yavaş Şehrimize geliyor ama ön sözleşmeli transferler. Netlik kazanmadan gösteriş yapmanın da anlamı yok. Kahramanmaraş Belediyespor da ise Teknik Patrondan başka şu anlık resmi imza yok. Görüşmeler devam ediyor. Bazı futbolcularla yakın temas sağlanmaya çalışıyor. Lig başlamak üzere ve takım kurulup kamp merkezlerine çekilecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Kahramanmaraş Halkının içi rahat olsun” şeklinde konuştu.  

“12 ŞUBAT STADYUMU SEZONA YETİŞMEZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Kahramanmaraş'ı ziyaretinde stadın iyileştirilmesine yönelik talimatı olduğunu anımsatan Özçelik, “Kahramanmaraşsporumuzun müsabakalarını oynayacağı 12 Şubat stadyumunda şu anlık hiçbir çalışma yok. Hatta 2-3 gün önce yaz spor okulları açıldı ve eğitim verilmekte. Bilindiği gibi Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Kahramanmaraş'ı ziyaretinde stadın iyileştirilmesine yönelik talimatı var. Bu talimat doğrultusunda mühendisler stadyumu inceledi. İnceleme sonrasında hemen Tadilata başlanacağı söylendi ama şu anlık hiçbir çalışma yok. İhalesi yapılıp yapılmadığı bile belli değil. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  kriterlerine uygun olarak  ışıklandırma çalışmalarında da bir kıpırtı yok. Sezonun başlamasına 1-1,5 ay kaldı. Sanırım bu çalışmalar yetişmeyecek gibi görünüyor” ifadelerini kullandı.

“BİLİNÇLİ TARAFTARLARLA YOLA ÇIKACAĞIZ”

Derneğimizi en iyi şekilde temsil etmek için dernek yönetimi ve üyelerimizle birlikte hareket edeceğiz diyen Özçelik, “Bizde ayrım gayrım olmadan profesyonel takımımız başta olmak üzere Kahramanmaraş’taki Spor faaliyetlerini desteklemek üzere hep birlikte isim, cisim ayrımı yapmadan yanlarında olacağız. Biz stadyumlarda ve sporun olduğu, konuşulduğu her ortamda varlığımızı hissettireceğiz ki Kahramanmaraş yeni bir oluşum görsün ve o oluşumun farkına varsın” dedi.

Gittiğimiz deplasmanlarda Taraftarlar olarak Şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz diyen Başkan Özçelik, “Biz Büyükşehir Spor taraftarları olarak kendi kabuğumuzu Deplasmanlara gittiğimizde Kahramanmaraş’ı en iyi şekilde temsil etmektir. Ben bu durumları yıllar önce yaşadım ve yeniden yaşamaya hazırım. Spor İnsanların Sağlık açısından çok önemli bir unsur olmuştur. Bizde insanlarımıza sporu sevdirmeliyiz ve sporu aşılamalıyız. Bunun için bu taraftar Derneğini faaliyete geçirdik ve birlik içerisinde hareket etmek için buradayız” ifadelerini kullandı. 

 “İLÇELERE BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

İlçelerin Kahramanmaraş Takımlarının yanlarında olmadığını yakın illerle irtibatta olduklarını anlatan Özçelik, “Kahramanmaraş Büyük Şehir Spor Taraftarları Derneği olarak, Biz sadece Şehirle de sınırlı kalmayalım. İlçelerimize de açılalım. İlçelerimiz kendilerine yakın olan illerle hareket etmekte ve onları örnek almakta. Ben bunun çok sıkıntısını gördüm ve hala ilimiz bu sıkıntı ile mücadele etmekte. Biz bu sıkıntıyı çözmek için önce o ilçenin Kaymakamı, Belediye Başkanı ve mülki amirlerini ziyaret edeceğiz. Daha sonra ile spor kulüplerini ve taraftarları ile bir ortamda olup yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz, onlarla birlikte hareket edecek, onlara da destek vereceğiz” ifadelerini kullandı.