Site Logo

BAYRAM TOYSAL, ADANA DEMİRSPOR’DA!

Geçtiğimiz sezon adı Hatayspor’da teknik direktör adayları arasında geçen ve 2011-2012 futbol sezonunda Kahramanmaraşspor’un 2. Lige çıkartan Bayram Toysal, PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’da teknik direktör Yücel İldiz’in yardımcısı olarak görevlendirildi.

2011-2012 Futbol Sezonun’da Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’u 3.Ligden 2.Lige çıkarken takımın başında yer alan ve Geçtiğimiz sezon devre arasında Hatay spor kamuoyunun tüm isteğine rağmen Hatayspor’a teknik direktör olarak göreve getirilemeyen ve “diploması yetersiz” denilen Bayram Toysal, yeni sezonda Adana Demirspor’da Yücel İldiz’in yardımcısı olarak görev yapacak.

“İLDİZ DÖNEMİNDE PROFESYONEL FUTBOLCU OLDUM, ŞİMDİ DE ANTRENÖR”

 

Hayat doğumlu Bayram Toysal Genç Gazeteci İlker Yiyen’e yaptığı açıklamada, Hatayspor’da profesyonel takımda ilk kez dönemin teknik direktörü Yücel İldiz sayesinde şans bulduğunu ve şimdi de antrenör olarak görev yapacağını söyledi.

 

Adana Demirspor’da teknik direktör Yücel İldiz’le birlikte görev yapacak olmasının kendisini gururlandırdığını ifade eden Toysal, “İnşallah elimizden gelen tüm çabayı göstererek, takımımızı Süper Lig’e taşıyacağız” dedi.

 

“HATAY’DA GÖREMEDİĞİM İLGİYİ YÜCEL İLDİZ DE GÖRDÜM”

 

Toysal, uzun yıllar Süper Lig ve PTT 1. Lig’de futbol oynadıktan sonra Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’da ilk teknik adamlık deneyiminde şampiyonluk sevinci yaşamasına rağmen, memleketi Hatay’da ilgi göremediğinden yakındı.

Geçtiğimiz sezon Hatayspor’da teknik adam olarak isminin geçmesinden dolayı gururlanmasına rağmen, “diploması yetersiz” ifadesinden büyük rahatsızlık duyduğunu belirten Toysal, “Her şeye rağmen, kimseye kırgın değilim. Tek üzüntüm ilgi ve desteği memleketimde göremeyişim. Sağ olsun Yücel İldiz hocam bana kucak açtı ve görev verdi. O’nu ve Adana Demirspor camiasını utandırmamak ve mahcup etmemek için elimden gelen gayreti göstereceğim. Yücel İldiz hocama çok müteşekkürüm. Beni hatırlaması ve göreve çağırması büyük bir vefa. Bana güvendiği için hocamı mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

“ARTIK RAKİP TAKIMLARIZ”

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un Eski Teknik Patronlarından Hatay Doğumlu Bayram Toysal, Adana Demirspor’a Yardımcı Antrenör olmasından dolayı artık 2 takımın birbirine rakip olduğunu ifade etti.

Ligde 2 takımında iç ve dış sahalarda karşılaşacağını ifade eden Toysal, Ligdeki bu karşılaşmalarda dostluğun kazanmasını temenni etti.

Yeni sezonda Adana Demirspor’un yardımcı Antrenörü olarak görev yapacağını anlatan ve İki takımı da yakından tanıyan Bayram Toysal, “İki takımı da yakından takip ediyorum. Birisi daha önce çalıştığım bir kulüp diğeri ise yeni takımım. PTT 1. Lig zorlu takımların olduğu bir Lig. Yeni sezonda ben Adanademirspor’un Teknik Kadrosunda yer alacağım. Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor geçen sezon Şampiyon olarak gruptan çıktı, Adana Demirspor ise Süper Lig kapısından döndü. İkisi de hedefi olan bir kulüp. İki takımı da izleme fırsatım çok oldu. Yeni sezon neyi gösterir bilemem ama iki takım içinde İnşallah Dostluğun kazanacağı bir Lig olur. Sonuç olarak bakıldığında sonucun benim için sürprizi olmayacak. Çünkü iki şehrin takımını da iyi bildiğim için ve iller arasındaki Dostluk tohumlarının da yok olmaması adına Dostluğun kazanmasından yanayım” dedi.

Bayram Toysal, gazetemiz Kahramanmaraş’ta Bugün aracılığı ile yeni sezonda  Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’a yeni Ligi olan PTT 1.Ligde başarılar dileyerek, “İnşallah yeni sezonda arzuladıkları hedefe ulaşırlar” dedi.