Site Logo

Onur Berber Dünya Evİne gİrdİ...

Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor’un 2 sezondur formasını terleten ve yaşanan şampiyonluklarda büyük emekleri olan Onur Berber bekarlığa veda ederek dünya evine girdi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Kırmızı- Beyazlı ekibin Forvet oyuncusu Onur Berber hayatını Havva Yıldırım ile birlikte bekarlığa veda ettiler.

Geçtiğimiz aylarda Nişanlanarak Mutluluğa ilk adımı atan Çift Nikah masasında Resmi törenle Nihakları kıyılmıştı. Resmi Törenden 3 gün sonra (30 Haziran) İstanbul’da Sefaköy Atlas Düğün Salonunda yapılan Düğün Töreni ile dünya evine girdiler.

Hayatını Havva Yıldırım ile birleştiren başarılı oyuncu bu sıralar hayatının en heyecanlı dönemlerini yaşıyor. Kahramanmaraşspor taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği düğün töreninde özellikle Edeler Grubu’nun kalabalık bir taraftar katıldı. 2 yıldır Kırmızı- Beyazlı takımda forma giyen Onur Berberin Düğün merasimine Takım arkadaşlarından Adem Aydın, Mustafa Gürel, Gökhan Aydaş, Ersel Çetinkaya ve Miraç Barik yer alırken Kırmızı- Beyazlı Kulüp Yöneticileri Şampiyonlukta büyük payı olan Onur Berberin Düğün Merasiminin İstanbul da olmasına rağmen tecrübeli futbolcuyu bu mutlu gününde yalnız bıraktılar.

İstanbul’da gerçekleştirilen Düğün merasiminde Çiftin sevenleri Aileleri mutlu çiftleri yalnız bırakmayarak görkemli törene şahit oldular.Öte yandan Bekarlığa veda eden Onur Berber Fatura Vizyon Kahramanmaraşspor ile sözleşmesini sonlandırdı ve yeni sezon için teklifleri değerlendiriyor. Kırmızı Beyazlı ekiple sözleşmesi sona eren Berber’e Buca, Göztepe gibi bir çok takımın teklifi olduğu ve bir çok takımla irtibatta olduğu öğrenildi. 

Haber: Halil GEYİK