Site Logo

Yusuf BaloĞlu KahramanmaraŞspor Yolunda...

PTT 1. Lig’in yeni ekibi Kahramanmaraşspor, bir dönem İtalya’nın ünlü kulübü Torino ve Bari’nin de formasını giyen gurbetçi futbolcu Yusuf Baloğlu’nu kadrosuna katmak için harekete geçti.

2007 yılında İtalya’nın ünlü futbol kulübü Torino’nun formasını giyen daha sonra Bari Kulübü’ne transfer olan gurbetçi futbolcu Yusuf Baloğlu, menajeri aracılığıyla Kahramanmaraşspor ile görüşüyor. Ertuğrul Sağlam döneminde Bursaspor’a transferi için büyük çaba harcanan genç gurbetçi Bursaspor ile idmanlara çıkmış ancak bonservisinde çıkan sorunlardan dolayı resmi imza attırılamamıştı.

Jose Mourinho’nun da Dikkatini Çekmişti!..

Torino’da oynadığı dönem ünlü Teknik Direktör Jose Mourinho’nun da dikkatini çekmeyi başaran gurbetçi futbolcu İtalya macerasının ardından Belçika’nın K.A.S Eupen ve RAEC Mons ekiplerinde forma giymişti. Son olarak Belçika 2. Lig ekiplerinden Boussu kulübünün formasını terleten Yusuf Baloğlu’nun Kahramanmaraşspor’a transferi için görüşmeler son aşamaya geldi.

Gurbetçi futbolcunun menajeri Önder Topçu aracılığıyla Kahramanmaraşspor ile görüştüğü belirtilirken, genç futbolcunun menajerinden gelecek haberi beklediği öğrenildi.

Ertuğrul Sağlam’ın ve Jose Mourinho’nun dikkatini çekmeyi başaran ve İtalya tecrübesi olan Yusuf Baloğlu stoper ve sağbek mevkilerinde oynuyor. Samsunspor’un da genç gurbetçi ile ilgilendiği belirtildi.

Haber: Mehmet BILDIRCIN / Sporajans.com.tr