Site Logo

Fethİ Çokkeser: K.MaraŞspor Lİg’e Damga Vuracak...

PTT 1. Lig’in yeni ekibi Kahramanmaraşspor’un başarılı çalıştırıcısı Fethi Çokkeser, Sporajans Genel Müdürü Mehmet Bıldırcın’a iddialı açıklamalarda bulundu. Çokkeser bu sezon takımı ile birlikte damga vurmaya hazırlanıyor. 

Kahramanmaraşspor’u PTT 1. Lig’e çıkartan yılların tecrübeli teknik adamı Fethi Çokkeser, PTT 1. Lig’e çıktıkları ilk sezonda lige damga vurmayı hedefliyor. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’tan şampiyon olarak PTT 1. Lig’e çıkan Kahramanmaraşspor’un bu başarısındaki en büyük pay sahiplerinden biri olan Fethi Çokkeser, şehirdeki havayı devam ettirmeyi planlıyor. 

PTT 1. Lig’in Spor Toto 2. Lig’den daha farklı bir vizyona sahip olduğunu hatırlatan başarılı çalıştırıcı, Türk Futbolunun 2 numaralı vitrini olan bu ligde en renkli ve heyecan yaratan takım olmak için plan ve projelerini çiziyor. TKİ Tavşanlı Linyitspor örneğinde olduğu gibi lige çıktığı ilk yılda Süper Lig bileti için ilk 6’yı kovalayacaklarını belirten Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Fethi Çokkeser, Maraş’ta hala etkisi süren şampiyonluk havasını sürdürerek 1. Lig’de de başarıya ulaşmak istiyor.

 Aslen Kahramanmaraşlı olan Fethi Çokkeser, Kahramanmaraşspor’un kendisi için bir kulüpten öte memleket takımı olduğunu ve bu yüzden de Kahramanmaraşspor’un sadece Teknik Direktörü değil aynı zamanda sevdalısı olduğunu belirtti. Şehir takımlarının öz evlatlarını takımın başına getirmesi gerektiğini savunan başarılı çalıştırıcı, böylelikle daha heyecanlı takımlar izleneceği kanaatinde olduğunu belirtti. 

Kahramanmaraşspor’un başarısı için şartların zor olduğu dönemlerde bile taşın altına elini seve seve koyacağının altını çizen Çokkeser, şimdi futbolumuzun ikinci vitrininde başarı yükünü omuzlayacağını ve şehirdeki inançla başarıya ulaşacaklarını dile getirdi.

Haber: Mehmet BILDIRCIN / Sporajans.com.tr